banner565

banner472

banner458

banner457

Sektörün en düşük enerji sarfiyatını elde eden; Sistem Makina, ısıl işlem fırınları üretiminde enerji tasarrufunu ön planda tutuyor

Demir çelik ve alüminyum sektöründe yılların getirdiği know-how (bilgi birikimi) ve tecrübeli tasarım ekibi ile minumum enerji sarfiyatlı maksimum üretim kapasiteli ısıl işlem fırınları üretiyorlar. Sistem Makina Pazarlama Yöneticisi Aylin Çivici, “Ürettiğimiz fırınlarda özellikle yalıtım, yakma, otomasyon ve yazılım çözümleri ile sektörün en verimli enerji tüketimlerini elde ediyoruz” dedi.

HABER 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:00
21540
Sektörün en düşük enerji sarfiyatını elde eden; Sistem Makina, ısıl işlem fırınları üretiminde enerji tasarrufunu ön planda tutuyor

Ankara Etimesgut’ta 1976’da kurulan Sistem Makina Endüstriyel Fırınlar, bugün faaliyetlerine Kocaeli/Dilovası ve Zonguldak/Ereğli olmak üzere iki farklı lokasyonda devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne kendisini sürekli geliştirerek sanayi, çevre ve teknoloji bakımından faydalı işler yapmayı öncelikli amaç edinen Sistem Makina, Avrupa standartlarında CE sertifikasyonu ile demir çelik ve alüminyum sektörüne ısıl işlem fırınları üretiyor.

Çevreci bakış açısıyla üretim
Demir çelik ve alüminyum sektöründe yılların getirdiği know-how (bilgi birikimi) ve tecrübeli tasarım ekibi ile minumum enerji sarfiyatlı maksimum üretim kapasiteli ısıl işlem fırınları üretiyorlar. Sistem Makina Pazarlama Yöneticisi Aylin Çivici, “Ürettiğimiz fırınlarda özellikle yalıtım, yakma, otomasyon ve yazılım çözümleri ile sektörün en verimli enerji tüketimlerini elde ediyoruz. Ürünlerimiz ile doğaya zarar vermeden atık baca gazındaki sıcak havayı ön ısıtma amacıyla yakma sistemlerinde tekrar kullanıp enerji verimliliğini arttırıyor, egzos emisyonlarını düşürüyoruz” dedi.

Türkiye’de 24, Dünya’da 72 saatte yerinde servis hizmeti
Acil teknik arıza taleplerine Türkiye içinde 24, dünya çapında 72 saatte gerektiği durumlarda yerinde servis hizmetleri taahhüdü bulunduklarını belirten Aylin Çivici, Sistem Makina’nın pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra müşteri referansları ile de önemli ölçüde tercih edildiğini vurguladı.

“2 yeni grup şirketimizi kurduk”
2020 yılının son günlerinde ani bir şekilde Firma Kurucu Ortakları’ndan Ali Çivici’yi kaybetmeleri nedeniyle 2021 yılına üzüntüyle başladıklarını dile getiren Aylin Çivici, bir misyon ve görev olarak işe daha sıkı sarıldıklarını ifade etti. Pandemi’nin başlamasıyla gerek yerel, gerekse küresel pazarda birçok sektör durağanlaşırken; Sistem Makina’nın çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Çivici, “Artan iş hacmimiz ile 2021 yılı başında 2 yeni grup şirketimizi kurduk. Bunlardan biri ‘Endüstriyel Otomasyon Sistemleri’ üzerine faaliyet gösteren Fornasys Endüstriyel Otomasyon diğeri ise ‘Alüminyum Ekstrüzyon’ sektöründe aktarma konveyörleri ve ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Alexmach Mühendislik şirketidir” diye konuştu.

Kapasitede yüzde 50 artış
Ayrıca Karadeniz Ereğli / Zonguldak’ta 11.000 m2 üzerinde 6000 m2’lik yeni bir fabrika yatırımı yaparak personel sayısını Ereğli yerleşkesi de dahil olarak yüzde 60 artırdıklarını aktaran Çivici, “Aynı zamanda bu yeni yerleşkemize yeni makina yatırımları da yaparak üretim kapasitemizi yüzde 50 oranında artırdık. Mart ayından itibaren hem Dilovası hem de Ereğli adresimizde faaliyetlerimizi yürütmekteyiz” açıklamasını yaptı.
Sistem Makina’nın 2021 yılı ile yeni bir serüvene başladığını söyleyen Çivici, yeni kurdukları şirketlerin ve yeni lokasyonlarının güçlendirilmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu, bunun için de gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarlama faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerinin altını çizdi. 

Yorumlar (0)