banner565

banner472

banner458

banner457

Sepaş Enerji’den KOBİ’lere özel ve avantajlı tarifeler

Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, sayıları 3 milyonu geçen KOBİ’lerin enerji danışmanlığı görevini üstleniyor. Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, bu yıl 60 binden fazla işyerine uygun fiyatlı ve kaliteli elektrik hizmeti getirdiklerini belirtti.

HABER 01.11.2021, 00:01 25.11.2021, 09:37
18218
Sepaş Enerji’den KOBİ’lere özel ve avantajlı tarifeler

Türkiye’nin önde gelen elektrik tedarik şirketi Sepaş Enerji, avantajlı ve katmadeğere sahip özelleştirilmiş tarifeleriyle KOBİ’lere ekonomik desteğini sürdürüyor. Konutlardan ticarethane ve büyük sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede, Türkiye’nin her noktasında hizmet veren şirket, işletmelerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış tekliflerle enerji danışmanlığı görevi üstleniyor. Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, KOBİ’lerin portföylerinde özel bir yer tuttuğunu dile getirerek iş ortakları için esnek çözümler geliştirdiklerini kaydetti.

“KOBİ’lerin ekonomik yüklerine destek olmayı hedefliyoruz”
Pandemi koşullarında güçleşen ekonomik koşullara karşı KOBİ’lerin yanında olmaya öncelik verdiklerini söyleyen Bacaksız, rekabetçi tekliflerle işletmelerin maddi yüklerini azaltmayı hedeflediklerini anlattı. 2021’de Türkiye’nin farklı bölgelerinden 60 binden fazla işyerine uygun fiyatlı ve kaliteli enerji hizmeti sunduklarını belirten Bacaksız, şunları söyledi: “Ülkemizin en köklü sanayi kuruluşlarından Akkök Holding ve Avrupalı enerji devi CEZ Group’un stratejik ortaklığında faaliyet gösteren bir enerji çözüm ortağıyız. Elektrik hizmetinin KOBİ’ler için taşıdığı önemin bilinciyle ihtiyaca göre özelleştirilmiş, avantajlı ve şeffaf tarifeler hazırlamaya önem veriyoruz. İşletmelerin yaşadığı ekonomik zorluklara rekabetçi tekliflerimizle yanıt veriyor, işyerlerine destek oluyoruz. Bu yıl Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinden Türkiye genelinde 20’ye yakın dernek, sanayi ve ticaret odalarıyla indirim tarifesi protokolleri imzalayarak 60 binden fazla işyerine uygun fiyatlı elektrik imkânı getirdik. KOBİ’lere kaliteli ve avantajlı teklifler sunan enerji çözüm ortaklığını sürdüreceğiz.”

“Yatırımlarımızla günün her saati iş ortaklarımızın en yakınındayız”
Türkiye’nin dört bir yanındaki KOBİ’lerle karşılıklı güvene dayalı güçlü bir bağ kurduklarını söyleyen Bacaksız, günün her anı açık olan iletişim kanallarıyla işletmelerin en yakınında Sepaş Enerji’nin bulunduğunu belirtti. Bacaksız, sözlerini şöyle sürdürdü: “KOBİ’lerin kendilerine özgü dinamiklerini göz önünde bulundurarak sınırsız ve esnek hizmet anlayışıyla 7/24 yanlarındayız. İşletmelerin ihtiyaç ve beklentilerini analiz ederek enerji danışmanlığı misyonumuzu yerine getiriyoruz. 2021’de 18 milyon TL yatırım bütçesi ayırırken bu kaynağın yüzde 90’lık dilimini, iş ortaklarımızın Sepaş Enerji’ye her an ulaşıp hızlı çözümler alabilmelerini sağlayan dijitalleşme adımlarına ayırdık. Sepaş Cebinde mobil uygulamamız ile günün her saati uçtan uca online hizmet veriyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana 60 milyon TL değerinde yatırım yaparak müşterilerimize katmadeğer yaratmayı daima birinci planda tuttuk.”
KOBİ’lerimizin serbest tüketici taleplerini değerlendirmek ve alınacak teminat tutarlarının belirlenmesi için Findeks ile entegrasyon çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki süreçte tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalarla; başta KOBİ’lerimiz olmak üzere tüm müşteri gruplarımızın taleplerini dijital ortamdan takip edebileceğimiz bir yapıya geçeceğiz.”

Yorumlar (0)
banner557