banner565

banner472

banner458

banner457

Setsis Kurucusu Savaş Lenger: “2022’ye birçok yeni ürünle hazırlanıyoruz”

Zengin bayi ağıyla global markalara hizmet sunan OT / VT sektörünün öncü firmalarından Setsis, geçen yıl yüzde 100 büyüdü. Setsis Kurucusu Savaş Lenger, Ar-Ge ve yazılım yatırımlarını artıracaklarını belirterek, “Yazılım ve donanım açısından birçok yeni ürünle kendimizi 2022’ye hazırlıyoruz” dedi.

HABER 01.10.2021, 00:01 27.10.2021, 09:19
26711
Setsis Kurucusu Savaş Lenger: “2022’ye birçok yeni ürünle hazırlanıyoruz”

OT / VT sektörünün öncü firmalarından olan Setsis, Dünya’nın neredeyse tüm ülkelerine ihracat yapan markaların Türkiye’deki donanım sağlayıcısı ve distribütörü. Setsis, aynı zamanda yazılım alanında farklı ve katmadeğerli üretim yapan bir firma.
Kariyerine yazılım mühendisi olarak başlayan Setsis Kurucusu Savaş Lenger’in, girişimcilik öyküsü; ‘çalıştığı firmadan ayrıldıktan sonra kendi yazılımını evinin odasında geliştirirken’ başlamış. Savaş Lenger, bugün gelinen noktada, 40 kişilik ekibiyle Setsis olarak, çok geniş bir hizmet, ürün, donanım ve yazılım yelpazesiyle birçok sektöre hizmet verdiklerini belirtiyor. OT / VT sektöründe özellikle barkod otomasyon sistemlerinin uçtan uca tüm donanım ve yazılım ihtiyaçlarına cevap verdiklerini kaydeden Lenger, “Marketlerde kullanılan terazilerden, depolarda kullanılan el terminallerine, üretim yapan fabrikalarda kullanılan dokunmatik panel PC’lerden, havalimanlarındaki pasaport okuyuculara kadar her sektöre ürün, donanım ve yazılım hizmeti sağlıyoruz” dedi.

Ar-Ge ve yazılım yatırımlarını artıracak
Setsis’i rekabette öne çıkaran birçok özelliği bulunduğunu vurgulayan Lenger, önümüzdeki dönem hedeflerine ilişkin şunları açıkladı:  “Türkiye ve Dünya’da son kullanıcılara hizmet ve donanım temin eden 500’den fazla bayi ağımız bulunmaktadır. Pandemi ile birlikte Ar-Ge ve yazılım konusuna çok fazla yatırım kararı alarak birçok projenin temellerini attık ve bu yönde emin adımlarla ilerliyoruz; farklı ve yeni ürünler piyasa çıkarıyoruz. Yeni yatırım fırsatlarını her daim takip ederek, yakında gerçekleşmesini umduğumuz yurtdışı merkezli bir yazılım firmasını bünyemize katmayı hedefliyoruz.”

“Müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir”
Başarının devamlılığını sağlamak, rekabet edebilmek, müşteri sadakati ve memnuniyetini sağlamanın önemine ve zorluğuna değinen Lenger, gelecek hedeflerini şöyle özetledi: “Biz bu konuda elimizden geldiğinden çok daha fazlasını yapmaya çalışarak tüm şartlarımızı zorluyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önce gelir. Hatta satış aşamasında görüşme halinde olduğumuz müşterilerimize söylediğimiz en önemli cümlelerden biri şu; ‘Bizi fiyatımızdan, internette gördüğünüz, websitemizi beğendiğiniz veya satış uzmanımızın konuşma ve ikna kabiliyetinden dolayı tercih etmeyin. Bunlar çok önemli parametreler ancak en önemlisi bizimle çalışan herhangi bir firmadan direkt olarak referans alın, tüm detayları sorun ve sonrasında oturup pazarlık yapalım.’ Biz en çok müşteri memnuniyete önem veriyoruz ve böylece bizimle çalışmayı seven, bizi gözeten ve her daim iyi referans veren müşterilerimiz oluyor.”

“2022’ye birçok yeni ürünle hazırlanıyoruz”
Pandemi’nin diğer sektörlerin aksine bilişim ve teknoloji firmaları için tam tersi etki yarattığını da belirten Savaş Lenger, “Dünya’da yaşanan çip sorunu bile teknolojik ürünlerin bu dönemde her üründen fazla talep gördüğünün bir göstergesiydi. Yılın 4. çeyreğine girerken biz de çoğu teknoloji firması gibi geçen seneye göre yüzde 100’ün üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. Tabii ki bunda çözüm ortaklarımız ve müşterilerimizin bizlerle çalışma isteği ve bizleri tercih etmesi öncelikli nedendir. 2022’nin teknoloji yılı olacağı şimdiden kendini gösteriyor. Yeni teknolojik ürünler şimdiden kendini 2022’ye hazırlıyor. Biz de bunun gerisinde kalmamak için hem yazılım hem donanım açısından birçok yeni ürünle kendimizi yeni yıla hazırlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)