banner565

banner472

banner458

banner457

TOSYÖV Bursa, KOBİ’leri ödüllendirdi: “KOBİ’ler daha fazla desteklenmeli”

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan TOSYÖV Bursa’nın 2019 KOBİ Ödülleri 6 kategoride verilirken; TOSYÖV Bursa’nın yeni yönetimi de belirlendi. Mevcut Başkan Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş, “Göreve devam” dedi.

HABER 01.08.2021, 00:01 30.08.2021, 23:01
22824
TOSYÖV Bursa, KOBİ’leri ödüllendirdi: “KOBİ’ler daha fazla desteklenmeli”

TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) Bursa Destekleme Derneği’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü, KOBİ Ödülleri Etkinliği ile kutlandı. Geçen yıl yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen 2019 KOBİ Ödülleri, 6 kategoride verilirken, jüri özel ödülü ile üstün başarı belgeleri de dağıtıldı.

TOSYÖV Bursa KOBİ Ödülleri Etkinliği, derneğin 30. kuruluş yılına özel; KOBİ ölçeğindeki işletmelerin, Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunan örnek ve öncü insanların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla düzenledi. TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Genel Kurulu’nun da gerçekleştirildiği etkinlikte TOSYÖV Bursa 22. Dönem Yönetim Kurulu da belirlendi, mevcut Başkan Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş, “Göreve devam” dedi. Dr. Zengin Bintaş başkanlığında; 2021-2023 döneminde görev alacak yeni Yönetim Kurulu’nda; Bahadır Celal Manasoğlu, Ali Sinan Duran, Yavuz Kazangil, Nur Akan, Faruk Onan, Hakan Çubukçu, Fatih Çelik ile Damla Öztabak yer aldı. Yedek Üyeler; Ayşe Özcan, Melih Kutluk, Elif Ballı, Filiz Ermiş, Erdinç Yağız, Zehra Oruç, Ahmet Bakırcı, Melis Aydın, Rafet Türker oldu.

Etkinliğe; eski Bakan Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, KOSGEB Süreç Danışmanı Ahmet Akdağ, KALBİR Başkanı Mustafa Karaman, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Doğan Yılmaz, Nilüfer OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Nilüfer OSB Bölge Müdürü Mehmet Koçer, Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, TOSYÖV Bursa geçmiş dönem Başkanları; Memiş Yılmam, Habil Duran, Naci Süzgün, İsmail Hakkı Kavurmacı, İsmail Korkmaz, Bursa SİAD’ları; ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, BALKANTÜRKSİAD, Başkanı Fatih Şakir, BATISİAD Başkanı Ahmet Er, BİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Nesrin Erdem ve Cemil Fidanlıgül, BUSİAD Başkanı Ergün Hadi Türkay, NİLSİAD Başkanı Yalçın Araş, KALBİR Başkan Vekili Feridun Baykara, KSİAD Başkanı Ali Güler, YESİAD Başkanı Serhat Savcı, SİAD’ların Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilova Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova ve iş insanları katıldı.

TOSYÖV Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş, her koşulda üretmeye devam eden, acımasız rekabet ortamında ayakta kalarak istihdam yaratan, inovatif ürünlerle ekonomiyi büyüten her KOBİ’nin ödüle layık olduğunu söyledi: “KOBİ’lerimiz dönem dönem yaşanan ekonomik krizlerden en çok etkilenen gruptur. Sınırlı sermaye ile sınırları aşmaya çalışan bu gücün, teşvikler konusunda daha fazla desteklenerek rekabet gücünün artırılması elzemdir.” Her yeni girişimci, yenilikçi her KOBİ’nin ülkeye değer katacağını vurgulayan Dr. Zengin Bintaş, TOSYÖV Bursa olarak bu kapsamda projeler geliştirdiklerini aktardı.

Törende Bodycote; Üniversite-Sanayi İşbirliği; May Fren Sistemleri; Çevreci KOBİ ve Güvenli KOBİ, Oskim Otomotiv; İhracatçı KOBİ, Bursa Trim Otomotiv ile Can Metal; Gelişen KOBİ, Emko Elektrik; İnovatif KOBİ kategorilerinde ödül alırken; Juri Özel Ödülü Orse Elektrik’in oldu.

TOSYÖV Bursa 2019 KOBİ Ödülleri’nin şampiyonları:

ÖDÜLLER                                     ŞAMPİYON               ÜSTÜN BAŞARI
ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ     BODYCOTE ISTAŞ        EMKO  ELEKTRONİK
ÇEVRECİ KOBİ MAY FREN             ÜÇEL KAUÇUK;
GÜVENLİ KOBİ MAY FREN             CAN METAL
İHRACATÇI KOBİ                          OSKİM OTOMOTİV     BURSA TRİM OTOMOTİV
                                                  
ÜÇEL KAUÇUK
                                                  
MAY FREN
GELİŞEN KOBİ CAN METAL           OSKİM OTOMOTİV     BURSA TRİM OTOMOTİV
İNOVATİF KOBİ                           EMKO ELEKTRONİK   OSKİM OTOMOTİV
                                                  MAY FREN
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ                      ORSE ELEKTRİK         -

Yorumlar (0)