banner565

banner472

banner458

banner457

TrioWorx ile KOBİ’lere esnek ve ekonomik İş Zekası Çözümleri

Temelleri 2013 yılında atılan TrioWorx, iş hayatına Oracle Bulut İş Ortağı olarak başladı.  Bu dönemde THY gibi önemli şirketlerin projelerinde Bulut Müşteri İlişkileri Yönetimi tecrübesi ile yer aldı.

HABER 01.03.2020, 07:51 23.03.2021, 17:29
15621
TrioWorx ile KOBİ’lere esnek ve ekonomik İş Zekası Çözümleri

Daima yenilikçi, dinamik ve değişen teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerine en etkin ve müşteri taleplerini karşılamaya yönelik çözümler sunmayı hedefleyen TrioWorx; 2015 yılı başlarında Microsoft ile iş ortaklığını başlattı, Müşteri İlişkileri Yönetimi (Dynamics) ve Üretkenlik Çözümleri (Office365) ile bulut çözümlerine yönelik faaliyetlerini genişletti.
2018 yılından itibaren Şirket Kurucusu ve aynı zamanda Çözüm Direktörü olan Murat Bozacıoğlu’nun eski tecrübeleriyle Microsoft PowerBI ile hem mevcut Microsoft platformları üzerine (Dynamics & Sharepoint) hem de farklı veri kaynakları üzerine İş Zekası çalışmaları başlatıldı.
TrioWorx Şirket Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu, şirketin hizmet portföyüne ilişkin bilgileri şöyle özetliyor: “TrioWorx, satış, pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve finansal süreçler başta olmak üzere birçok kurumsal süreçte raporlama danışmanlığı sunmakta, birçok ticaret firmasının yanı sıra ‘AVM Yönetimi, Hukuk Bürosu Yönetimi, Tarım’ gibi farklı sektörel alanlarda da çözümler geliştirmiştir. TrioWorx, Microsoft Power platoformu ile ilgili yetkinliklerini geliştirmiş ve Microsoft sitesinde de listelenen sayılı çözüm ortaklarındandır. TrioWorx, teknik anlamda Microsoft PowerBI yetkinliğinin yanı sıra en doğru lisanslama ve en doğru raporlama kurguları konusunda da müşterilerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır.”
Murat Bozacıoğlu, 2020 yılının İş Zekası projeleri için önemli bir yıl olduğunu söylüyor: “Özellikle ticari işletmelerin, sıkıntılı dönemlerden sonra yeniden şekillendirdikleri operasyonlarını yakından takip etmeleri gereken bir dönemdeyiz. Dolayısı ile bu sene Microsoft PowerBI konusunda müşterilerimizle daha fazla çalışıyor, operasyon performanslarını takip ediyor olacağız, Ocak ve Şubat aylarında gelen talepler de bunun göstergesi niteliğindedir.”
Murat Bozacıoğlu, 2020 yılına ilişkin hedeflerine de değinerek, “2020 yılında yurt dışı hizmet operasyonlarımızı geliştirmeye de devam edeceğiz. Halihazırda Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya’ya hizmet ihraç etmeye Mart ayı itibarı ile başlıyor olacağız” açıklamasını yapıyor.
‘İş Zekası’nın Türkiye’de bilinirliği gelişmiş bir konu olduğunu kaydeden Murat Bozacıoğlu, “Ülkemizde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmalar tarafından yaklaşık 20 yıldır uygulamaları yapılmaktadır. Ancak konu halen KOBİ’lerimizde yeterince uygulama alanı bulamamıştır. Bu durumun Microsoft PowerBI çözümünün esnek, ekonomik yapısı ve TrioWorx çözüm odaklı yaklaşımı ile değişeceğini düşünüyoruz” diye konuşuyor.

Yorumlar (0)