banner565

banner472

banner458

banner457

TrioWorx’tan KOBİ’ler için KobiWorx; Hedef 2022’de yüzde 300 büyümek

TrioWorx, KOBİ’ler için ürettikleri KobiWorx ürünü ile iş süreçlerini dijitalleştirecekleri yeni bir platformu, 2022’de piyasa sürmeyi planlıyor.  TrioWorx Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu, en uygun iş çözümünü sunarak, 2022’de yüzde 300 büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

HABER 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:43
28880
TrioWorx’tan KOBİ’ler için KobiWorx; Hedef 2022’de yüzde 300 büyümek

Oracle Bulut İş Ortağı olarak 2013 yılında faaliyetlerine başlayan TrioWorx, KOBİ segmentindeki müşterilerine en etkin ve müşteri taleplerini karşılamaya yönelik çözümler sunmayı hedefliyor. İş hayatına başladıkları dönemde THY gibi önemli şirketlerin projelerinde Bulut Müşteri İlişkileri Yönetimi tecrübesi ile yer aldığını ifade eden TrioWorx Kurucusu ve Çözüm Direktörü Murat Bozacıoğlu, 2015 yılı başlarında Microsoft ile iş ortaklığını başlattıklarını, Müşteri İlişkileri Yönetimi (Dynamics) ve Üretkenlik Çözümleri (Office365) ile bulut çözümlerine yönelik faaliyetlerini genişlettiklerini belirtti.
Bozacıoğlu 2018’den itibaren ise Microsoft PowerBI ile hem mevcut Microsoft platformları üzerine (Dynamics & Sharepoint) hem de farklı veri kaynakları üzerine İş Zekası çalışmaları başlatıldığını söyledi.

TrioWorx’un, satış, pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve finansal süreçler başta olmak üzere birçok kurumsal süreçte raporlama danışmanlığı sunduğunu söyleyen Bozacıoğlu, birçok ticaret firmasının yanı sıra ‘AVM Yönetimi, Hukuk Bürosu Yönetimi, Laboratuvar Cihazları, Madencilik, Tarım, Otomotiv’ gibi farklı sektörel alanlarda da çözümler geliştirdiklerinin altını çizdi.

Bozacıoğlu, “TrioWorx, 8 kişilik ekibi ile bugüne kadar 100’ün üstünde müşteriye Microsoft Kurumsal İş Çözümleri ailesinin altındaki yazılımları ve bununla beraber çözüm danışmanlığını ulaştırmıştır. Teknik anlamda Microsoft PowerBI yetkinliğinin yanı sıra en doğru lisanslama ve en doğru raporlama kurguları konusunda da müşterilerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır” dedi.

Müşterilerinin kendilerini özellikle farklı Microsoft ve Microsoft dışı veri kaynakları konusundaki tecrübeleri, geniş sektörel ve iş süreçleri deneyimi nedeniyle tercih ettiklerini vurgulayan Bozacıoğlu, “Özellikle müşteri beklentilerini iyi anlayıp, onlara katmadeğer yaratacak şekilde iş çözümünü oluşturduğumuz zaman, ve bunları kurumsal ve profesyonel yaklaşımlar ile teslim ettiğimizde müşteri memnuniyetini gerek kısa vadeli hedeflerini gerçekleştirerek gerekse orta ve uzun vadeli beklentilerine ışık tutarak karşılamış oluyoruz” diye konuştu.

2021, İş Zekası projeleri için önemli
2021’in iş zekası projeleri için önemli bir yıl olduğunu vurgulayan Bozacıoğlu, “Özellikle ticari işletmelerin, sıkıntılı dönemlerden sonra yeniden şekillendirdikleri operasyonlarını yakından takip etmeleri gereken bir dönem. Dolayısı ile bu sene ve önümüzdeki 2022 Microsoft PowerBI konusunda müşterilerimizle daha fazla çalışıyor, operasyon performanslarını, süreçlerindeki verimliliklerini ve finansal durumlarını takip ediyor olacağız. Bu şekilde İş Zekası çalışmaları, şirketin en altındaki operasyonların, bu operasyonlardaki sorun veya iyileşmelerin şirket yönetiminin gözleri önüne serildiği bir yaklaşımdır. Bu yaklaşımın devamlı ve yaygınlaştırılarak organizasyon içerisinde sürdürülmesi, şirket çalışanlarının, orta ve üst kademe yöneticilerin ve üst yönetimin hem ortak tanımlamalarla, ortak hedeflerle ve ölçerek yönetimin sağlandığı bir yaklaşımla aynı dili konuşmasını sağlamaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

Ünlü Yönetim Gurusu Peter F.Drucker’ın ‘Ölçemediğiniz şeyi yönetemezsiniz’ mottosundan yola çıkarak bunu iş hayatında uygulamaya geçiren KOBİ’lerin fark yaratacağına değinen Bozacıoğlu, “TrioWorx olarak, 2022 yılında KOBİ’lerimiz için ürettiğimiz KobiWorx ürünümüz ile iş süreçlerini dijitalleştirecekleri yeni bir platformu piyasa sürmüş olacağız. İçerisinde yıllardır edindiğimiz hem süreçsel deneyimleri hem de iş zekası ile şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu temel kritik gösterge panolarını ve raporlarını firma sahiplerine sunacağız. Ayrıca Microsoft dünyasını yakından takip ederek en son bulut teknolojilerini ve iş uygulamalarını, onlar için en uygun iş çözümünü sunmak üzere yetkinliklerimizi ve ekibimizi büyütüyor olacağız. Hedefimiz 2022 için yüzde 300 büyümedir” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)