banner565

banner472

banner458

banner457

Veri merkezlerine Boreas imzası

Son yıllarda gerek Ar-Ge gerekse servis ağında hayata geçirdiği uygulama ve yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Boreas, dijital çağın dinamiklerini yakalayan kurumlara sunduğu veri merkezi çözümleriyle de adından söz ettiriyor.

HABER 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:27
22353
Veri merkezlerine Boreas imzası

Türkiye veri merkezi pazarında yerli markalar arasında pazar lideri konumuna gelen Boreas; veri merkezlerine özel olarak geliştirdiği iki ürünüyle (DC Master Adia Mechanic Cooler ve DC Pro Hassas Kontrollü Dx Klima Cihazı) yüksek enerji tasarruflu, verimli ve ihtiyaca özel olarak uyarlanabilen, esnek çözümler sunuyor. Geçtiğimiz yıl organizasyonel yapısını daha da iyileştiren şirket, güçlü servis ağı ve 7/24 hizmet anlayışıyla da tam kapsamlı çözümler sunarak, her alanda kalitesini yansıtıyor. Boreas cihaz performansının önceden görülüp, test edilmesini sağladığı test merkezinde bile ısı geri kazanım sistemleri kullanarak, tasarrufa verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.
Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en büyük veri merkezi projelerinden birinde ve büyük bankaların veri merkezlerinde tercih edilen Boreas ürünleri; üst düzey teknolojisi, kalitesi ve tasarruflu yapısıyla lider markaların veri merkezi projelerinde yer almaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
banner557