banner565

banner472

banner458

banner457

VİDAM, 2022’de Tüm Sanayi Bölgelerine Hizmet Götürmeyi Hedefliyor

Hey Teknoloji iştiraki olarak 2021’de kurulan VİDAM Yazılım Teknoloji A.Ş. Kurucu Ortağı Ertuğrul Kazancı, “Çalışmalarımızla 2022’de Türkiye’de yer alan tüm sanayi bölgelerine giriş yapmak istiyoruz. Son çeyrekte ise görüşmelerine başladığımız hedef ülkeler ile yurt dışı operasyonumuza hız kazandıracağız” dedi.

HABER 01.03.2022, 00:01 28.03.2022, 10:24
23290
VİDAM, 2022’de Tüm Sanayi Bölgelerine Hizmet Götürmeyi Hedefliyor

Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda müşteriye hizmet veren, kamuda ve özel sektörde 100’ün üzerinde projeyi başarıyla tamamlayan Hey Teknoloji iştiraki olarak 2021’de kurulan VİDAM Yazılım Teknoloji A.Ş., VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması ile kısa zamanda 50’den fazla müşteriye ve 1000’den fazla kullanıcıya ulaştı. Şirket çalışmaları ile tekstilden çelik mutfak eşyası üretimine, makine üretiminden inşaata kadar makine ve ekipmanın olduğu birçok sektörde makine verimliliğini ve kesintisiz üretimi destekliyor.

VİDA Bakım Uygulaması ile makine, ekipmanın olduğu tüm sektörlerde verimlilik ve kesintisiz üretim için çözümler sunduklarını söyleyen VİDAM Yazılım Teknoloji A.Ş. Kurucu Ortağı Ertuğrul Kazancı; “Rekabetin arttığı günümüzde artık işletmelerin verimsizliğe, plansız duruşlara tahammülü yok. Hata ve arızaların doğrudan maliyetlerine ilave olarak dolaylı maliyetler de bizleri rekabette geriye atıyor. Tüm makine ve ekipmanlarda verimliliğin anahtarı planlı bakım. Eksiksiz ve zamanında yapılan bakımla makine ekipmanlarının ömrünü uzatabilir, plansız duruşlar ve hataların önüne geçebiliriz” diye konuştu.
Ertuğrul Kazancı, kritik bir hizmetin ya da malın kesintiye uğramasının müşteri memnuniyetini azaltırken kurumsal itibarı da zedelediğinin altını çizerek, şunları anlattı: “VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması ile periyodik bakımlarınızı uçtan uca yönetirken bakım kaynaklarınızı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Tüm tedbirleri alsak bile arıza, makine ve ekipmanın olduğu her yerde karşımıza çıkıyor. Arıza yönetiminde müdahale süreleri, maliyetler, tekrarlayan arızalar VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması ile kontrolünüzün altında. Mobil uygulama ile işlemleri sahadan, yerinde ve zamanında yönetmek artık çok kolay. Bakım ve arızanın olduğu tüm sektörlerde VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması firmalara verimlilik vaat ediyor.”
Kazancı, “VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması 2021 yılında önemli bir açığı kapatarak hızlı bir başlangıç yaptı. 2022 yılında amacımız Türkiye’de yer alan tüm sanayi bölgelerine giriş yapmak. 2022 son çeyreğinde yurtdışı operasyonumuz başlayacak. Hedef ülkelerle ön görüşmelerimiz başladı” açıklamasını yaptı.

“VİDA Bakım Yönetimi’ni kullananlar duvarlarda asılı periyodik bakım takvimlerini çöpe attılar”: VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması’nı üretim tecrübeleriyle sahada geliştirdiklerini kaydeden Kazancı, “Bakımda aksayan yönleri, dijital araçlara hangi noktalarda ihtiyaç duyulduğunu gözlemleyerek geliştirdik. VİDA Bakım Yönetimi’ni kullanan işletmeler duvarlarda asılı dev periyodik bakım takvimlerini çöpe attılar. Artık otomatik güncellenen bakım takvimi ile hem kaynaklarını etkin kullanıyorlar hem de sahadaki arkadaşlar mobil uygulamadan günlük iş ve işlemlerini yönetiyorlar” dedi.
Ertuğrul Kazancı, raporlamanın her operasyon gibi bakımda da çok önemli olduğuna dikkat çekti: “VİDA Bakım Yönetimi Uygulaması günlük, haftalık, aylık raporları otomatik olarak oluşturarak yöneticilere e-posta ile iletiyor.”

Yorumlar (0)
banner557