banner565

banner472

banner458

banner457

“Yaratıcı fikirler, pratik çözümler”

Crea DBPM Yöneticisi Tolga Demirci, Crea DBPM ile işletmelere, hız, verimlilik, kalite, zaman tasarrufu sunduklarını, onların iş sürekliliğinin gelişmesini sağladıklarını söylüyor.

HABER 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:20
20885
“Yaratıcı fikirler, pratik çözümler”

Crea DBPM Yöneticisi Tolga Demirci, global iş süreçlerinden edindikleri tecrübeyi, saha da birebir temasla edindikleri bilgi ve birikimle birleştirerek, müşterilerinin aksayan ve geliştirilebilir süreçlerine çözümler sunarak, onlar için daha efektif bir çalışma ortamı sağlamayı hedeflediklerini söylüyor.
Demirci, “Alanında uzman yetkin personelimizle müşteri talep ve sorunlarına düşük SLA (Hizmet Seviyesi Anlaşması) sürelerinde çözüm sunarak müşterilerimizin çalışmalarına kesintisiz olarak devam etmelerine yardımcı oluyoruz. ‘Yaratıcı fikirler, pratik çözümler’ mottosunu benimseyerek, çözüm odaklı uygun hizmetlerimizle müşterilerimizin iş sürekliliğinin gelişmesini sağlıyoruz” diyor.
Tolga Demirci, müşterilerinin ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) sistemlerinin diğer 3. parti yazılımlarla olan entegrasyon ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermek amacıyla yola çıktıklarını belirtiyor. Demirci, zaman içinde verdikleri yazılım geliştirme hizmetleriyle çözüm sağladıkları şirketlerin daha verimli ve etkili süreçlere sahip olmalarını sağlamaya devam etmekle birlikte, müşterilerinin dijital dönüşümlerine yardımcı olacak, işlerini kolaylaştıracak, “Müşteriye Özel Butik Yazılımlar”, “Hedeflerle Yönetim”, “Görsel Planlama Programları” gibi çözümler ile çalışmalarına devam ettiklerini anlatıyor: “Yazılım faaliyetlerinin yanı sıra global bir kurumsal iş yazılımları markasının Türkiye çözüm ortaklarından bir tanesiyiz, bu kapsamda ERP/EAM/FSM/MRO çözümlerinin satış, devreye alma ve satış sonrası destek hizmetlerini vermekteyiz.”
Tolga Demirci, şu bilgileri veriyor: “Crea DBPM, tüm süreçleri görünür kılarak, işleyişin adımlarını, kontrollerini daha hızlı ve verimli bir şekilde ortaya çıkarır. Takibi kolaylaştırarak daha kısa zamanda daha düzgün yapılmasını sağlar. Gelen ya da giden dokümanlarınızı softcopy olarak arşivleyebilir, geriye dönük kolayca ulaşabilirsiniz. Pandemi döneminde iş yapış şeklimizi değiştirmemiz gerekti, işte bu noktada süreç yönetim sistemleri bir ihtiyaç olarak karşımıza çıktı. İnsanlar arası iletişimin yüz yüze yapılamadığı durumlarda eksikliklerin, anlaşmazlıkların oluşması doğal bir durumdur. Crea DBPM ile eksik ya da yanlış bilgi olmadan süreci bir kerede gerçekleştirmek, verimli bir çalışma ortamına alt yapı sağlar.
Crea DBPM, sektörde bulunan tüm BPM (Business Process Management-İş Süreç Yönetimi) yazılımlarından daha esnek olacak şekilde tasarlandı. Öyle ki Crea DBPM kullanan müşterilerimiz süreçlerini sürükle-bırak yöntemiyle hemen tasarlayabilir ve hemen yönetmeye başlayabilir. Kolay veri entegrasyonu sayesinde veri tekrarlarını azaltarak zamandan önemli ölçüde tasarruf; laptop, tablet ve mobil olmak üzere tüm platformlardan ulaşılabilerek kesintisiz bir süreç yönetimi deneyimi sağlar. Kişiselleştirilebilir dashboard ekranlarıyla süreçlerinizin özet verilerini görüntüleyebilir, gelişmiş grafik seçenekleriyle tüm analizlerinizi yapabilirsiniz.
Crea DBPM’i sadece işletme içinde değil, B2B ve B2C süreçlerinizde de kullanabilirsiniz. Süreçlerinizin istediğiniz tüm adımlarına notification ekleyerek ilgili personellerinizi email (elektronik posta) veya SMS (cep telefonuyla kısa mesaj) yoluyla bilgilendirebilir,  personellerinizin süreçlerde yapılan işlemlerden anında haberdar olmasıyla kesintisiz ve güçlü bir iletişim sağlayabilirsiniz.”
Tolga Demirci, “Pandemi dolayısıyla alt yapı hazırlığına ara verdiğimiz, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Belgesi’ni, 2021’de almak öncelikli sertifika hedefimizdir. Önümüzdeki yıl Avrupa pazarında da ürünlerimizle boy göstermeyi düşünüyoruz. Kendimizi geliştirmenin bir zorunluluk olduğunu düşündüğümüz için teknik eğitimlerimizi almaya devam edeceğiz. Yurtiçi pazarı için de 7 projenin 3’ü ile 2021, kalan diğer 4 proje ile 2022 yılında adımızdan söz ettirmeyi, şirketimizin vizyonu olarak belirledik” diye konuşuyor.

Yorumlar (0)