banner565

banner472

banner458

banner457

Yaz tatilinin keyfini kış mevsiminde çıkarın

Şehir hayatının karmaşasına ve yoğun yaşam temposuna ara verilen yaz döneminde, hem kusursuz hem de ekonomik bir tatil yapmak herkesin hayali. Ancak yaz mevsimi kapıya dayandığında artan fiyatlar, bu hayallerin gerçeğe dönüşmesine pek de izin vermiyor.

HABER 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:00
20983
Yaz tatilinin keyfini kış mevsiminde çıkarın

Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatilseverlere, erken rezervasyon imkanlarıyla popüler tatil beldelerinde bulunan lüks ve konforlu otellerde, uygun fiyata konaklayabilecekleri birbirinden avantajlı tatil önerileri sunuyor. Siz de Tatilsepeti fırsatları ile yaz tatilinin keyfini kış mevsiminde çıkarın.
Hayallerinizdeki yaz tatilini yapmak, hiç bu kadar ekonomik olmamıştı. İş temposu, yoğun bir okul dönemi, soğuk havalar derken kış mevsiminin yorgunluğu üzerinize çökmüşken en büyük motivasyonunuz yaz tatilini karşılamaksa, sizin için sımsıcak bir önerimiz var: Erken rezervasyon fırsatları.
Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, yeni yılın erken rezervasyon kampanyalarının ilk döneminde, hayallerinizdeki tatili gerçekleştirmek için birbirinden avantajlı imkanlar sunuyor. Akdeniz’in eşsiz koylarından Ege’ye, Marmara’nın saklı kalmış köşelerinden Karadeniz’e kadar, yurdun her köşesinde birbirinden avantajlı tatil imkanları sizleri bekliyor.

%50 indirim fırsatı
Yaz dönemi için planlanan tatillerin, kış aylarında %50’ye varan indirimlerle satın alınabileceğini söyleyen Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, erken rezervasyon döneminde %25 ön ödeme imkanı, 72 saate kadar kesintisiz iptal ve değişiklik imkanı sunduklarını da belirtiyor.

Her yaşa ve bütçeye hitap eden seçenekler
Lüks ve konforlu otellerin yanı sıra kültür turları ve yurt dışı gezileri için de uyguladığı erken rezervasyon fırsatları için birbirinden avantajlı seçenekler sıraladıklarını belirten Karayal, herkese hitap eden tatil rotalarını şöyle sıralıyor: “Tatilsepeti’nin erken rezervasyon fırsatları içerisinde yeni evlenecek çiftler için balayı otelleri, çocukları ile konforlu bir tatil yapmak isteyen aileler için çocuk dostu oteller, evcil hayvanlarından ayrılmak istemeyen tatilseverler için evcil hayvan kabul eden oteller ve dahası seçenekler mevcut. Ailelerin özellikle tercih ettiği çocuk dostu otellerde çocuklara özel eğlence alanları, parklar, su parkları ve çocuklara özel menüler ile hem ebeveynler hem de çocuklar keyifli bir tatil geçirebilir.”
Erken rezervasyon imkanları ile Antalya’nın Belek, Kemer, Alanya gibi lüks otellerinin yanı sıra Çeşme, Bodrum, Didim, Fethiye ve dahası birbirinden eşsiz tatil beldelerini keşfedebilir, çeşitli aktivitelerle tatilinizi unutulmaz bir maceraya dönüştürebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/erken-rezervasyon-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.
Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Tatilsepeti hakkında: Yıllık 25 milyonu tekil, toplamda 63 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Tatilsepeti, 2009’da dünyanın en büyük otel tedarikçilerinden Expedia ile anlaşma yaparak yurt dışı tatil satışına da başladı. 200 kişilik çağrı merkeziyle Tatilsepeti, çatısı altında; Türkiye’nin en saygın tur operatörleri, 4.500’den fazla yurt içi, 350 binden fazla yurt dışı oteli, yılda 7.000’in üzerinde yurt içi-yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerini sunuyor. Tatil denildiğinde ilk akla gelen internet turizm markası olarak kendini konumlandıran Tatilsepeti’nin sunduğu hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.tatilsepeti.com adresinden ya da 444 44 20 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Yorumlar (0)
banner557