banner565

banner472

Yenilikçi, esnek, modüler çözümleriyle; işlerinize değer katıyor

Mikrogrup, 34 yılı aşkın tecrübesi, 500 kişiyi aşan uzman ekibi, ülke geneline yaygın 400’den fazla iş ortağı ile 150 binin üzerinde aktif müşterisine uçtan uca muhasebe ve ticari yazılım programlarıyla e-dönüşüm hizmetleri sunuyor. Mikrogrup CEO’su Tunç Taşman, “Öncelikli hedefimiz; büyümek isteyen KOBİ’lere ve işletmelere; yenilikçi, esnek, modüler çözümler sağlamak, onların işlerine değer katmak” diyor.

HABER 01.06.2023, 00:01 21.06.2023, 09:45
13378
Yenilikçi, esnek, modüler çözümleriyle; işlerinize değer katıyor

Mikrogrup, 34 yılı aşkın tecrübesiyle; ister ilk defa ticaret hayatına başlamış bir girişimci olsun, ister yılların tecrübesine sahip bir işletme olsun, farklı ölçeklerdeki KOBİ’ler, mikro işletmeler ve bu işletmelere hizmet veren mali müşavirler için uçtan uca muhasebe ve ticari yazılım programları ile e-dönüşüm hizmetleri sunuyor. Mikrogrup, 500 kişiyi aşan uzman ekibi ve ülke geneline yaygın 400’den fazla iş ortağı ile 150 binin üzerinde aktif müşterisine finansallarını ve işlerini yönetmelerini sağlayan çözümler geliştiriyor.

Yenilikçi, esnek, modüler çözümlerle işlere değer katmak
“Amacımız; KOBİ ve mikro işletme sahiplerine ‘büyük şirket’ yazılım ve hizmetlerini, ‘küçük şirket’ bütçeleriyle kullanma imkanı vererek, işlerini ve finansallarını yönetmelerinde yeni bir platform sağlamak ve yeni bir çığır açmak” diyen Mikrogrup CEO’su Tunç Taşman, Mikrogrup’un hedeflerini ise şöyle özetliyor: “Grubumuzun bünyesinde yer alan Mikro ve Zirve ürün gruplarımız, ülke genelindeki yaygın iş ortakları ile işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt vermekte ve yaygın kullanıcı sayısı, üst seviye müşteri desteği ile uzun yıllardan beri pazardaki konumunu korumaktadır. Öncelikli hedefimiz, büyümek isteyen KOBİ’lere ve işletmelere; yenilikçi, esnek, modüler çözümler sağlamak, onların işlerine değer katmak şeklinde özetlenebilir.”

Paraşüt, ön muhasebe alanında Türkiye’nin ilk bulut tabanlı yazılımı
Tunç, Taşman, “Bir diğer ürünümüz olan Paraşüt; ön muhasebe alanında Türkiye’nin ilk bulut tabanlı yazılımıdır. KOBİ’ler Paraşüt’le, internet erişimi olan her yerden, herhangi bir cihazdan giriş yaparak, finansal verilerine ulaşabilir. Girilen finansal veriler, bulutta saklanır ve düzenli olarak yedeklenir” diyor.

Anahtar teslim, uçtan uca e-dönüşüm çözümleri
Mikrogrup; Türkiye’nin ilk sertifikalı e-dönüşüm özel entegratörlerinden biri: Tunç Taşman, Türkiye’nin ilk sertifikalı e-dönüşüm özel entegratörlerinden biri olarak; müşterilerine anahtar teslim yaklaşımıyla tüm e-dönüşüm bileşenlerini kapsayan, zahmetsiz ve kolay bir entegrasyon hizmeti sunduklarını da aktarıyor: “Bu kapsamda ekiplerimizin ücretsiz olarak yaptığı anahtar teslim e-fatura hizmetiyle, uçtan uca; mali mühür başvurusundan, aktivasyona, eğitimden sistemin hayata geçirilmesine kadar tüm süreç, uzman e-fatura danışmanlarımız tarafından yürütülmektedir. Bu hizmetimizle müşterimiz; bir iş günü içinde e-faturaya geçiş imkanı buluyor.”

“Paraşüt’te ‘E-Fatura Kampanyası’ başlattık”
Tunç Taşman, yeni kampanyalarına da değiniyor: “Mikrogrup bünyesinde yer alan ve KOBİ’lere dönüşüm sürecinde yol arkadaşlığı yapan bulut tabanlı ön muhasebe programımız Paraşüt’te, “E-Fatura Kampanyası” başlattık. Kampanya; hem zorunlu hem de gönüllü olarak e-faturaya geçecek olan KOBİ’leri kapsıyor. Buna göre kullanıcılar, bir yıllık Paraşüt aboneliği satın aldıkları takdirde 3 ay ek abonelik, 600 e-kontör ve dakikalar içinde geçiş işlemlerini tamamlayan anahtar teslim e-fatura hizmeti kazanıyor. Kesilen ve alınan her bir e-fatura, bir e-kontöre karşılık geldiğinden, kullanıcılar ilk 600 faturasını ek masraf yapmadan gönderebiliyor. Kampanya kapsamında hediye edilen anahtar teslim e-fatura hizmetiyle de e-faturaya geçiş süreci dakikalar içinde gerçekleştiriliyor. Böylece KOBİ’ler hiçbir zahmete girmeden ve karışık başvuru süreçleri ile uğraşmadan e-fatura kullanıcısı oluyor.”

24 saatte e-faturaya geçiş ve özel geçiş avantajları
Ciro limitlerinin her geçen yıl düşmesiyle mikro ve küçük işletmeler de dijital dönüşüm sürecinde kapsama girmeye başladı. İşletmeler, e-faturaya geçişlerini kolaylıkla ve hızlıca tamamlamak istiyorlar. Sürecin net olarak tamamlanabilmesi için, işletmelerin yoğunluk yaşanacak son günlere kalmaması ve şimdiden e-faturaya geçiş başvurusu yapmaları gerekiyor. Tunç Taşman, “Biz de Mikrogrup çatısı altında yer alan Paraşüt ürünümüzle e-fatura başvuru süreçlerini uzman danışmanlarımız eşliğinde 24 saat içinde aktive ediyoruz ve işletmeleri, özel geçiş avantajlarımızdan yararlandırarak, geçişlerini kolaylıkla tamamlıyoruz. Bu konuda destek bekleyen tüm işletmelerin ihtiyaç duydukları her alanda yardımına hazırız” diye belirtiyor. 

“Sürdürülebilir büyümeyi amaçlıyoruz"
Artan dijitalleşme ile beklentilerin ve ihtiyaçların hızla değiştiğine işaret eden Taşman, “Biz de ürün portföyümüzü çeşitlendirerek, geliştirerek ve fırsat gördüğümüzde yeni şirketlere yatırım yaparak müşterilerimizin bu değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, sürdürülebilir şekilde büyümek amacıyla her sektöre uçtan uca hizmet sunmaya odaklanıyoruz. KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde sunduğumuz çözümlerimizle, işletmelere hem zamandan hem de genel giderlerden tasarruf etme imkanı sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yapıyor.

İşletmeler; büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına, Mikrogrup’ta yanıt buluyor
Mikrogrup’u farklılaştıran en önemli unsurlardan birinin; müşterilerinin yıllar içerisinde işlerini büyütürlerken, ihtiyaç duydukları çözümlere, ihtiyaç duydukları anda erişebilmeleri olduğunu vurgulayan Tunç Taşman, Mikrogrup’u rekabette öne çıkaran özelliklerini şöyle özetliyor: “Mikrogrup farklı ölçekteki işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt veren geniş ürün gamı ve sektörlere özgü yazılım fonksiyon setleri ile değişen ihtiyaçları karşılayabilmek adına sunulan kolay program geçişi imkanları olan bir platform. Bugün Mikrogrup’la çalışmaya başlayan bir kullanıcı, sadece bir ticari yazılım kullanmanın ötesinde, birbiriyle entegre çalışan bir platformun parçası haline geliyor. İşletmelerin işleri büyüdükçe, kurdukları entegrasyonlara zarar vermeden ve verileri bozulmadan, değişen ihtiyaçlarına Mikrogrup’ta yanıt buluyor. Türkiye’de öncüsü olunan bu abonelik modelimiz sayesinde; geliştirilen yazılımlara tutsak olmadan, kullandıkları sürece, aboneliklerini sürdürmelerini sağlıyoruz.”

“Müşterilerimizin hep yanındayız”
Tunç Taşman, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi şöyle açıklıyor: “Ayrıca ‘müşteri takıntılılık’ tüm çalışanlarımızda adeta slogan haline gelmiş bir tabir. Müşteri takıntılılık müşterinin ihtiyacını önceden görmek, gözü, kulağı, sesi ve hep yanında olmak demek. Biz bu prensibimizle müşterilerimizi tüm süreçlerimizde merkezimize alarak, geri bildirimleri doğrultusunda ürün geliştirme ve hizmet yaklaşımı sunuyoruz.”

Yorumlar (0)