banner565

banner472

banner458

banner457

Yurtdışı yatırımda güvenilir hizmet: ​​​​​​​Revolution Danışmanlık

Revolution Danışmanlık, yurtdışını hedefleyen yatırımcıya ‘anahtar teslim’ danışmanlık hizmetinin yanı sıra Revolution Dil Okulu ile genel ve teknik dil eğitimi veriyor. Revolution Danışmanlık Kurucusu Sinem Cevahir Tural, hizmet verdikleri ülke sayısında hedeflerinin 20 olduğunu ve online dil eğitiminde büyümeye ağırlık vereceklerini açıklıyor. 

HABER 01.11.2021, 00:01 29.11.2021, 10:56
21264
Yurtdışı yatırımda güvenilir hizmet: ​​​​​​​Revolution Danışmanlık

Revolution Danışmanlık Kurucusu Sinem Cevahir Tural, yurtdışını hedefleyen yatırımcıya ‘anahtar teslim’ danışmanlık hizmetinin yanı sıra Revolution Dil Okulu ile genel ve teknik dil eğitimi verdiklerini dile getiriyor. Pandemi sonrasında dijital dönüşüm sürecine ağırlık vererek online eğitimleri de hayata geçirdiklerini paylaşan Tural, “Yaklaşık 10 yıl önce hayata geçirdiğimiz Revolution Dil Okulu ile bugüne kadar binlerce insana dokunduk. Pandemi sürecinde online eğitimlerimiz devam etti. Şu anda hem online hem de fiziki katılımlı dersler sunuyoruz. Ayrıca; yurtdışına yatırım yapmak isteyenlere; firmanın kuruluşundan, yatırım alanlarına, kalifiye işgücünden oturum iznine geniş yelpazede anahtar teslim danışmanlık hizmeti sunuyoruz” diyor.

Girişimcilik hikayesi Richard Bach’ın Martı kitabından esinlenmesiyle başlayan Sinem Cevahir Tural’ın önümüzdeki dönem ağırlıklı büyüme alanını ise ‘danışmanlık’ hizmetleri oluşturuyor. Şu anda Almanya, İngiltere, Avusturya, Kanada, Ukrayna, Rusya, Gürcistan gibi ülkelerdeki yatırımlar konusunda hizmet verdiklerini paylaşan Tural, yürüttükleri çalışmaları ise şöyle anlatıyor: “Sermaye sürekli hareket halinde. Birçok girişimci, yatırımcı iş alanını büyütecek çalışmalara odaklanıyor. Bu süreçte ise yurtdışı yatırımlar ağırlık kazanıyor. Ülkeler arasındaki işbirliği anlaşmaları da bu tür yatırımlara konjonktür ve zemin kazandırıyor. Örneğin; Almanya ile ‘Nitelikli Göç Yasası’ Projesi kapsamında çalışıyoruz. Almanya yaşlanan nüfusu nedeniyle kalifiye işgücüne ihtiyaç duyuyor. Doktor, hemşire, mühendis, aşçı, elektrik-elektronik, inşaatçı, geçerli üniversite diploması veya ön lisans ve meslek lisesi mezunları, ustalık, kalfalık belgeleriyle Almanya’da denklik alarak çalışma imkanına sahip olabilir. Veya yurtdışında fabrika açmış yatırımcılarımıza üst düzey eğitim veriyoruz. CEO’lara kalifiye işgücü ihtiyacına yönelik eğitim verirken aynı zamanda yatırımcının çağrı merkezi gibi hizmet veriyoruz.”
Sinem Cevahir Tural, “Almanya’da iş yapmak isteyenler bizden dil hizmeti alabilir. İstenirse firmalara online veya yüz yüze eğitmen imkanı da sağlıyoruz. Danışmanlık kapsamında avukat ve mali müşavirlik hizmeti de sunabiliyoruz. Konsolosluk veya ilgili mercilerdeki evrakların takibini sürdürüyoruz. Yürüttüğümüz faaliyetleri daha efektif kılmak için Almanya’nın Köln şehrinde danışmanlık ofisi açılışı gerçekleştireceğiz” diye konuşuyor.
İngiltere ile de ‘Yeni Fikir’ projesi olduğunu ve KOBİ ölçekli işverenlere ülkenin kapılarını açtığını hatırlatan Tural, işverenin oturma, çalışma ve firmanın açılış sürecini de yürüttüklerini paylaşıyor. Yurtdışında yürüttükleri faaliyetleri ‘anahtar teslim’ hizmet olarak yorumlayan Tural, hizmet verdikleri ülke sayısında hedeflerinin ise 20 olduğunu açıklıyor.

Pandemiden sonra tüm hizmetlerin ‘online’a kaydığını ve Türkiye’nin her noktasından öğrenciye ulaştıklarını kaydeden Tural, Revolution Dilokulu ile eğitim alanında yürüttükleri projeler hakkında şu bilgileri veriyor: “Yaklaşık 10 yıl önce yaşayarak, duyarak öğrenme metoduyla hayata geçirdiğimiz Revolution Dilokulu artık sektörün önemli bir markasıdır. 2022 itibariyle şubeleşmeye gitmek istiyoruz. Ayrıca teknolojiyi etkin kullanmak amacındayız. Pandemi sürecinde hayata geçirdiğimiz RevoTalk Projesi ile konuşma kulübü oluşturduk. Projemizin yazılım altyapısını yürütüyoruz. Program dahilinde canlı ders alındığı gibi site içerisinde öğrenilmek istenen dile maruz kalarak etkinlikler yapılabilecek. RevoTalk deneme sürecinde yaklaşık 30’a yakın üniversite ile ücretsiz işbirliği gerçekleştirip saha geri dönüşlerini aldık. Online dil eğitiminde büyümeye ağırlık vereceğiz.” 
Revolution Dilokulu’nun ‘dil bir ders değil, iletişim aracıdır’ temasını kullandığını açıklayan Tural, bugüne kadar 10 bine yakın öğrenciye istedikleri dilde eğitim verdiklerini duyuruyor. Tural, markalarını dünya çapında bir noktaya taşımak için yatırımcı görüşmelerine de açık olduklarını kaydediyor.

Yorumlar (0)