banner565

banner472

banner458

banner457

Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis: “İşletmelerin ihtiyaçlarını Nebula platformu çözüyor”

Zyxel, müşterilerin değişen gereksinimlerini karşılamak için tüm ürünlerinde ve çözümlerinde iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis ile Nebula platformundaki yenilikler, ATP’nin Nebula ailesine eklenmesi ve USG FLEX serisi güvenlik duvarlarının yeni özelliklerle güncellenmesi üzerine konuştuk.

HABER 01.12.2021, 00:41 26.12.2021, 21:10
22177
Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis: “İşletmelerin ihtiyaçlarını Nebula platformu çözüyor”

Nebula platformu hakkında kısaca bilgi verir misiniz?
Bulut tabanlı çözümümüz Nebula platformu, işletmelerin tüm ağ ihtiyaçları için geliştirilmiş uçtan uca bir çözüm. BT ekibi sınırlı kaynaklara sahip olan ya da hiç bulunmayan kurumlar, Nebula platformuyla zahmetsiz şekilde ağ yönetimini gerçekleştirebiliyorlar. Tak çalıştır mantığı sayesinde, hiçbir teknik bilgi gerekmeksizin hızlı kurulum sihirbazı aracılığıyla kurulum yapabiliyorlar.

Nebula işletmelere hangi avantajları sağlıyor?
Nebula, işletmelere esneklik, hız ve maliyet avantajı sağlayan özellikleri ile öne çıkıyor. Nebula platformumuz, ücretsiz faydalanılabilen temel paketiyle kurumların gelişmiş aygıt yönetimi, Security Gateway, Switching ve WiFi özelliklerine kolayca erişmesine olanak tanıyor.

Kim neden Nebula’yı kullanmalı? Onlara ne vadediyorsunuz?
Nebula sahip olduğu gelişmiş özellikleri sayesinde esnek olarak birçok farklı kullanım alanı sunuyor. Örneğin; birden çok şubeye sahip olan zincir mağazalar ise her bir şubedeki yapılandırmaları tek tek yapmak yerine Nebula Kontrol Merkezi (NCC) üzerinden tek bir merkezden kolayca senkronize edebilir, VPN bağlantısı oluşturabilir ve tüm ağların kurulum ile yönetimini gerçekleştirebilir. Üniversiteler, kolejler, hastaneler ve oteller gibi çok kullanıcılı yoğun ağların yönetim ve kontrol süreçlerini de ciddi şekilde kolaylaştırıyor.

Zyxel Nebula platformuna hangi güvenlik özelliklerini ekledi?
Geçtiğimiz günlerde Nebula ailesine gelişmiş ağ güvenliği özellikleri ekleyerek ATP firewall yazılım güncellemesini yayınladık. Söz konusu güncelleme ile gelen korumalı alan ve reputation filtreleri, orta ölçekli işletmelerin merkez ofislerini güvence altına almalarını kolaylaştırıyor. ATP’nin Nebula ailesine eklenmesi, halihazırda milyarlarca kötü amaçlı yazılıma karşı koruma sağlayan ve sürekli büyüyen bir bulut veri tabanından yararlanarak sistemin savunma ve yanıt yeteneklerini üst seviyeye taşıyor. Zyxel olarak Nebula’ya gelen en son güncellemeler ile işletmelere hepsi bir bulut tabanlı ağ tarafından birlikte yönetilebilen bir platform altında 60’tan fazla farklı ürünü kapsayan bir portföy sunuyoruz.

Tüm ağ cihazlarını Nebula ile yönetmeyi tercih eden işletmeler için USG FLEX çözümünüz ne gibi kolaylıklar sunuyor?
Kablosuz erişim noktaları ve anahtarlarından güvenlik ürünlerine tüm ağ cihazlarını Nebula ile yönetmeyi tercih eden müşteriler için Zyxel’in USG FLEX çözümleri güvenlik ve esnekliği bir araya getiriyor. Yeni USG FLEX güncellemeleri, ağ izleme ve kontrol görevlerini güvenilir bir iş ortağına bırakmak isteyen kuruluşlara  birçok önemli fayda sunuyor.

USG FLEX hakkında müşterilerinizden nasıl geri bildirimler alıyorsunuz?
Gerçekten, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız USG FLEX serisiyle ilgili her şeyden çok memnunlar. Bu durumun bizim için şaşırtıcı olmadığını söylemem gerek. Zyxel AR-Ge ekibi, USG FLEX serisinin tasarımı ve üretimi için çok çaba sarf etti ve bu çalışmaların çoğu her zaman olduğu gibi müşteri geri bildirimlerine dayanıyor.

Yorumlar (0)
banner557