banner565

banner472

banner458

banner457

Capital Sports Media Yeni Atamalarla Güçlenerek Yoluna Devam Ediyor

Spor organizasyonlarını, kulüpleri, taraftarları ve markaları nitelikli kanallarla bir araya getiren spor pazarlamasının öncü firması Capital Sports Media, üç yeni atamayla yoluna devam ediyor. Önde gelen markaların hedeflenen bir spor kitlesiyle etkileşim kurmasına ve iş birliği yapmasına destek veren Capital Sports Media, yeni atamalarla kurumsal yapısını daha da güçlendirdi.

İNSAN KAYNAKLARI 15.03.2022, 12:55 16.03.2022, 12:06
4114
Capital Sports Media Yeni Atamalarla Güçlenerek Yoluna Devam Ediyor

Capital Sports Media Genel Müdürü Aydil Erçoklu, Capital Sports Media Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Damla Kiremitçi, Capital Sports Media Satış Direktörü ise Rabia Koyuncu oldu. Tüketicilerle markaları doğru bir çerçeve ve hedef kitle anlayışı için buluşturmayı hedefleyen İngiltere merkezli Capital Sports Media, Türkiye’nin en büyük spor ajansı olma vizyonuyla ülkemizdeki faaliyetlerini sürdürüyor.

Capital Sports Media Genel Müdürü Aydil Erçoklu: Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Almanya’da Münih Ludwig Maximilian Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi lisans ve yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılında kariyerine, Brüksel’e bağlı Avrupa Birliği Proje Danışmanı olarak başlayan Erçoklu, bu süre zarfında AB projelerine danışmanlık vererek, farklı mevzuatların uyumlaştırılması ve uygulanmasında önemli rol aldı. 2009 yılında Ströer Media AG’de Uluslararası Satış Müdürü olarak görev yapmaya başlayan Erçoklu, 2010 yılında Uluslararası Satışları yönetmek üzere İstanbul’da bulunan Ströer Kentvizyon’a atandı. 2015 yılında Ströer Kentvizyon çatısı altında Satış Direktörlüğü görevini üstlenen Erçoklu, daha sonra Grup Direktörü olarak yine İlbak Holding bünyesinde bulunan Portline şirketinin başına geçti. Nisan 2021’de Capital Sports Media Ailesi’ne Satış Direktörü olarak katılan Erçoklu, Mart 2022 itibarıyla şirket Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Capital Sports Media Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Damla Kiremitçi: Özel Darüşşafaka Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatına ZenithOptimedia’da İş Geliştirme Uzmanı olarak başlayan Kiremitçi, akabinde Mediacom’da Stratejik Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2007 yılında Discovery Communications grubunda, gelişen pazarlardan sorumlu Araştırma Müdürü olarak Londra’da görev alan Kiremitçi, kariyerine NBC Universal’da EMEA Araştırma Başkanı olarak devam etti. 2012 yılında Türkiye’yedönerek Ströer Kentvizyon çatısı altında açıkhava sektörünün Türkiye’deki ilk araştırma bölümünü kurdu ve açıkhava mecrası için son derece etkili araştırmalarla sektörün büyümesine destek verdi. 2014 yılında Hürriyet Reklam departmanında Strateji, Medya Planlama ve Araştırma Koordinatörlüğü görevini üstlenen Kiremitçi, 2018 yılı itibarıyla medya, reklam ve araştırma alanındaki birikimini ulusal ve uluslararası firmalarla paylaşmak üzere danışman olarak kariyerine devam etti. Damla Kiremitçi, Şubat 2022’de spor pazarlamanın öncü firması Capital Sports Media Ailesi’ne Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı olarak katıldı.

Capital Sports Media Satış Direktörü Rabia Koyuncu: Çalışma hayatına 2011’de CNR Holding’de Yurtdışı Pazarlama Yönetmeni olarak başlayan Rabia Koyuncu, CNR’da yurt dışı pazarlama faaliyetlerini yürüttü ve aynı zamanda yabancı yatırımcı katılımların artırılmasından sorumlu oldu. Kariyerine 2013 yılında Türkiye’nin lider açıkhava firması Ströer Kentvizyon’da devam eden Koyuncu, burada farklı sektör ve müşteri portföyleri yönetti. 2017 yılında Vodafone’da kurumsal müşterilerden sorumlu Account Manager görevini üstelenen Koyuncu, daha sonra İlbak Holding bünyesinde bulunan Kentvizyon şirketinde dijital ve poster envanterden sorumlu Satış Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2021’de Capital Sports Media Ailesi’ne Satış Müdürü olarak katılan Koyuncu, Mart 2022’de Satış Direktörü görevine getirildi.

Yorumlar (0)
banner557