banner565

banner472

banner458

banner457

Happy Moon’s Grup’a Yeni Pazarlama Direktörü!

Çatısı altında Happy Moon’s, İkon ve Bob’s markalarını bulunduran ve yeme-içme sektörünün öncü isimleri arasında yer alan firmalarından Happy Moon’s Grup’ta yeni bir atama gerçekleştirildi. Bu kapsamda Happy Moon’s Grup’un yeni Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sinem Öztürk oldu.

İNSAN KAYNAKLARI 18.01.2022, 12:14 05.02.2022, 19:28
4747
Happy Moon’s Grup’a Yeni Pazarlama Direktörü!

Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla “ulaşılabilir lüks” kavramını restoran ve kafe işletmeciliğinde uygulayan Happy Moon’s Grup, yeni yılı yeni bir atama ile karşıladı. Sektörünün öncü ismi Happy Moon’s Grup’un Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Sinem Öztürk atandı.
Lisans öğrenimini 2009 yılında Almanya, Mainz’de yer alan Johannes Gutenberg Üniversitesi’nde İşletme Ekonomisi Bölümü’nde, Pazarlama, İstatistik ve Ekonometri diploması ile tamamlayan Öztürk, çalışma hayatına Türkiye’de devam etmeye karar verdi. Öztürk, Türkiye’de perakende ve otomotiv sektörlerinde (Media Markt ve Tırsan Treyler) pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişim alanlarında yöneticilik görevlerinde bulundu. Media Markt’ta geniş bir sorumluluk çerçevesinde Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Öztürk, Tırsan Treyler’de ise hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çok markalı yapının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticisi olarak görev yaptı.
2022 yılının Ocak ayı itibarıyla Happy Moon’s Grup Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak görevine başlayan Sinem Öztürk, grubun tüm pazarlama faaliyetlerinden ve kurumsal iletişiminden sorumlu olacak.

Yorumlar (0)
banner557