banner565

banner472

banner458

banner457

Mandarin Oriental, Bodrum'un Yeni Yiyecek&İçecek Direktörü Atilla Ozan Oldu

Mandarin Oriental, Bodrum’un Yiyecek&İçecek Direktörlüğü görevine turizm ve otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Atilla Ozan getirildi.

İNSAN KAYNAKLARI 21.03.2022, 10:30
2685
Mandarin Oriental, Bodrum'un Yeni Yiyecek&İçecek Direktörü Atilla Ozan Oldu

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koylarından Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Mandarin Oriental, Bodrum’un yeni Yiyecek&İçecek Direktörü, turizm ve otelcilik sektöründe 22 yıllık deneyimi bulunan Atilla Ozan oldu.
Akdeniz Üniversitesi Otel Yöneticiliği mezunu olan Atilla Ozan, İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde yüksek lisansını yaptı ve aynı zamanda yine İstanbul Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak Otel Yöneticiliği alanında dersler verdi. İstanbul Üniversitesi’nde Doktora eğitimine devam eden Atilla Ozan ayrıca İstanbul Medeniyet ve Florida Atlantic Üniversitelerinde de Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik sertifika programlarını tamamladı.
Çalışma hayatına 1996’da üniversite döneminde yapılan stajlarla başlayan Atilla Ozan kariyerine Amerika’da mutfak sıcak şefi olarak devam etti, 2 senelik çalışma ve eğitim döneminden sonra Yiyecek Müdürü sertifikası aldı ve Türkiye’ye döndü.
Atilla Ozan, The Marmara İstanbul’da Yiyecek&İçecek Bölümünde Yönetici Asistanlığı yaptıktan sonra The Ritz Carlton Istanbul’da Yiyecek&İçecek ve Satış Departmanlarında farklı görevlerde bulundu. Ardından 4 yıl boyunca kendi restoranlarını işletti. Daha sonra sırasıyla Limak Hotels&Resorts ve Titanic Business Hotel Europe’un Yiyecek&İçecek Müdürlüğü görevlerinde bulunan Atilla Ozan, JW Marriott İstanbul Ataköy Hotel ve Kongre Merkezi’nde de Proje Danışmanı olarak görev aldı. Atilla Ozan son olarak Sheraton İstanbul Ataköy Hotel ve Ataköy Marina otellerinin Yiyecek & İçecek Direktörlüğü görevini yürütmekteydi.  

Yorumlar (0)
banner557