banner565

banner472

banner458

banner457

Rockwell Automation’da iki yeni bölgesel EMEA başkan yardımcısı atandı

Rockwell Automation, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da önde gelen pazar erişimi ve kuzey bölgesi için iki yeni yöneticiyi açıkladı. Yeni yöneticiler, dijital dönüşümün ticari değerini endüstriyel şirketlere sunmaya odaklanacak.

İNSAN KAYNAKLARI 19.01.2022, 12:21 05.02.2022, 19:28
4695
Rockwell Automation’da iki yeni bölgesel EMEA başkan yardımcısı atandı

Rockwell Automation, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika için liderlik takımını daha da büyütmek amacıyla iki yeni bölge başkan yardımcısını takıma kattığını duyurdu. Pazar erişiminden sorumlu EMEA bölge başkan yardımcılığı pozisyonuna Christian Reuter getirilirken, Kuzey Bölgesi, EMEA Bölge Başkan Yardımcısı görevine Asa Arvidsson atandı.
Şirket operasyonlarında dayanıklılığı, çevikliği ve sürdürülebilirliği geliştirmek için dijital çözümleri giderek daha fazla benimserken, bu atamalar şirketin The Connected Enterprise'ı bölgede hayata geçirme stratejisini hızlandırmasına yardımcı olacak ve müşteriler için değer elde etme süresini hızlandıracak. Yeni yöneticilerin zengin bir iş, teknoloji ve endüstri uzmanlığı ile Rockwell Automation'ın bölgedeki müşterilerine sunduğu değeri güçlendirerek, piyasanın derinlemesine anlaşılmasına katkıda bulunacağı belirtildi.

Güçlü yönden güçlü yöne
Yapılan bilgilendirmede Reuter ve Arvidsson’ın yıl boyunca sürekli güçlenen bir liderlik takımına katıldığı açıklandı. Pazar erişiminden sorumlu EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Christian Reuter ve takımının, şirketin PartnerNetwork™ ekosistemini genişletip geliştirerek bölge genelinde Rockwell'in pazar erişim stratejisini yönlendireceği kaydedildi.
Atamayla ilgili değerlendirme yapan Reuter, "Rockwell Automation, iş dünyasına entegre ve modern bir yaklaşımın yanı sıra pazar lideri teknoloji, üstün yerel destek ve hizmetlerden oluşan geniş, küresel bir ortaklık ekosistemi sunuyor. Bu, heyecan verici yazılım çözümlerimiz de dahil hiçbir tedarikçinin tek başına sağlayamayacağı genişlikte yenilikçi teknolojilerimiz sayesinde müşterilerimizin başarılı olmasına yardımcı olacağız" dedi.
Kuzey Bölgesi, EMEA Bölge Başkan Yardımcısı olarak atanan Asa Arvidsson ve takımının ise Rockwell Automation'ın stratejisini yönetecek ve İngiltere, İrlanda, İskandinav ülkeleri ve Rusya'daki son kullanıcılar, OEM'ler ve ortaklarla ilişkiler kuracağı bildirildi. İsveç'te bulunan Arvidsson ise müşterilere dijital dönüşümün tam ticari değerini kavramaları ve operasyonlarını stratejik olarak büyütmelerinde ve sürdürülebilirlik hedeflerini tutturmalarında teknolojinin nasıl yardımcı olabileceği konularında destek olacak.
Arvidsson, yeni görevi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Akıllı endüstriyel sistemlerimiz tüm müşterilerimizin altyapı maliyetlerinden sorunsuz bir biçimde tasarruf etmesini, değer elde etme süresini hızlandırmasını ve üretkenliği artırmasını sağlıyor. Küresel tedarik zincirlerindeki ve üretimdeki risklerin çok daha fazla farkında olan şirketler bu değişken ortamda tüm operasyonlarının otomasyonuna daha fazla ihtiyaç duyuyor. Rockwell Automation'a katılmaktan ve müşterilerimizle birlikte bu yolculuğun bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner557