banner565

banner472

banner458

banner457

Ümit Yalçın Şen, KPMG Türkiye'nin yeni şirket ortağı oldu

İş dünyasının teknolojik dönüşümüne yenilikçi çözümleriyle öncülük eden şirketlerden KPMG Türkiye'ye, sektörün önde gelen ismi Ümit Yalçın Şen şirket ortağı olarak katıldı. Şen, KPMG Türkiye bünyesinde siber güvenlik hizmetlerinin liderliğini üstlenecek. 

İNSAN KAYNAKLARI 14.03.2022, 10:05
3838
Ümit Yalçın Şen, KPMG Türkiye'nin yeni şirket ortağı oldu

Uçtan uca sunduğu teknoloji hizmetleri portföyüne her geçen gün bir yenisini ekleyen KPMG Türkiye, bünyesine kattığı yeni ortaklarıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak KPMG Türkiye ailesine danışmanlık hizmetleri alanının önde gelen isimlerinden Ümit Yalçın Şen, şirket ortağı olarak katıldı. 18 yıllık danışmanlık deneyimi bulunan Şen, KPMG Türkiye bünyesinde Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri olarak görev yapacak.
Çalışma hayatına üretim sektöründe başlayan ve bu sektörde üretim planlama konusunda görev yapan Şen, daha sonra bilgi teknolojileri alanında danışmanlık faaliyetleri yürüten bir firmada bilgi güvenliği danışmanı olarak görev aldı. Yaklaşık iki yıl bu görevi sürdürdükten sonra 2005 yılında başka bir BIG4 şirketinde uluslararası denetim ve danışmanlık hizmetleri sektörüne adım attı ve burada siber güvenlik, bilgi sistemleri denetimi, bilgi teknolojileri risk yönetimi ve teknoloji sürekliliği alanlarında uzun yıllar boyunca şirket ortaklığı da dahil birçok farklı görev üstlendi.
İstanbul Teknik Üniversitesinden Makina Mühendisliği alanında Lisans ve Enformasyon Sistemleri Tasarımı ve Yönetimi alanında Yüksek Lisans derecelerine sahip olan Şen'in bunların yanı sıra CISSP, CISA, PMP, ISO 27001, ISO 22301, ISO 31000, ITIL ve TOGAF gibi profesyonel sertifikaları da bulunuyor.
Şen'in teknoloji danışmanlığı şirket ortakları arasına katılmasıyla çok daha güçlü bir döneme giren KPMG Türkiye, ülkemizi teknoloji ihracatçısı bir ülke yapmak için kamu ve özel sektörün dijitalleşmesine destek verirken, dijitalleşmeden ve teknolojinin sürekli artan kullanımından kaynaklanan siber risklerin yönetimine de çözümler üretmeyi hedefliyor. Şirketlerin teknolojik atılımlarda ihtiyaç duyduğu hizmeti verebilmek için yaklaşık 300 kişilik uzman bir kadro ile içgörüyü müşterileri için fırsata dönüştüren KPMG Türkiye; siber güvenliğin yanı sıra teknoloji dönüşümü, BT risk yönetimi, veri analitiği, teknoloji etkinleştirme, yeni nesil teknolojiler ve dijital hizmet konularında yurt içindeki müşterilerine hizmet verirken aynı zamanda yurt dışına da yeni teknolojileri ihraç edecek.

Yorumlar (0)
banner557