banner565

banner472

banner458

banner457

İzmir Adnan Menderes’te uçuşlar başarıyla başladı

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda iki aylık aranın ardından başlayan tarifeli iç hat uçuşları sorunsuz şekilde devam ediyor.

LOJİSTİK 01.07.2020, 00:19 29.07.2020, 09:03
15131
İzmir Adnan Menderes’te uçuşlar başarıyla başladı

TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı, “Havalimanımızda yeniden yolcularımızı ve tarifeli uçuşları karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte yurda dönen vatandaşlarımıza ve evde kaldığımız dönemde büyük önem taşıyan kargo uçuşlarına kesintisiz hizmet vermeye devam ettik. Önceliğimizse çalışanlarımızın ve yolcularımızın sağlığı oldu” dedi.
Önümüzdeki günlerde dış hat seferlerinin başlamasını umduklarını söyleyen Balcı, şunları söyledi: “Tüm terminal dezenfekte edildi. Tüm çalışanlara eğitim verildi ve görev alanlarına göre uygun koruyucu ekipman sağlandı. Terminalin tüm giriş noktalarına yolcu ve çalışanların vücut ısılarını ölçmek üzere termal kameralar yerleştirildi. Yolcuların uygun olan her aşamada temas etmeden hizmet alabilmesi için düzenlemeler gerçekleştirildi. Genelgeye uygun olarak ilk aşamada havalimanlarına refakat zorunluluğu dışında yolcu olmayanların girişine izin verilmeyecek. Çalışanların ve yolcuların terminalde maske takması zorunlu olacak.”

Yorumlar (0)
banner557