banner565

banner472

banner458

banner457

Mars Logistics kimseyi işten çıkarmayacak

Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, Mars Logistics çalışanları ve aileleri, temasta olunan müşteri ve üçüncü kişilerin güvenliği için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti:

LOJİSTİK 01.05.2020, 08:00 29.05.2020, 10:42
11322
Mars Logistics kimseyi işten çıkarmayacak

“İş Sürekliliği Planımız ve bugüne kadar yaptığımız teknolojik yatırımlar sayesinde, uygun olan tüm birimlerimizde 12 Mart tarihinde uzaktan çalışma modeline geçtik. Günlük yaşamın sürdürülebilmesi için lojistik sektörünün çalışmalarına devam etmesi şart. Bu sebeple işlerin sürdürülebilirliği adına saha çalışanlarımız için de önlemler aldık. Sosyal mesafe şartlarına uygun bir çalışma ortamı oluşturduk ve tüm tır, depo ve ofislerimizde dezenfektan çalışmalarını sık sık gerçekleştiriyoruz.”
Sahillioğlu, karayolu taşımacılığında, ülkelerin uyguladığı kısıtlamalardan dolayı sıkıntılar yaşandığını ve  müşterilerine alternatif taşıma modelleri sunarak operasyonlarına devam ettiklerini, süresi bilinmeyen pandeminin işlere olumsuz etkilerinin mutlaka olacağını kaydetti: “Ancak Koronavirüs sürecinden dolayı iş hacmimizin azalması sebebiyle hiçbir Mars çalışanı işini kaybetmeyecektir.”

Yorumlar (0)
banner557