banner565

banner472

banner458

banner457

BAYOSB’den örnek eğitim projesi

İş güvenliği ve sağlığı için AB destekli proje: Yeşil OSB uygulamaları, eğitim merkezi, modern altyapı ve lojistik avantajlarıyla sanayicilerin ilgi odağı olmayı sürdüren Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), hayata geçirdiği örnek projelerle de dikkat çekiyor.

OSB 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 09:48
28377
BAYOSB’den örnek eğitim projesi

Türkiye iş hayatında en büyük sorunlardan biri olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda da örnek proje geliştiren BAYSOB, bu konuda Avrupa Birliği’nden de hibe desteği almayı başardı.
BAYOSB Sürdürülebilir Eğitim Merkezi projesine Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Daire Başkanlığı’ndan 191 bin Euro hibe desteği alan BAYOSB, verilecek eğitimlerle çalışanların ve öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığını artıracak.
Doğayla barışık, sürdürülebilir üretim hedefi: BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, projeyle amaçlarının Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan iş sağlığı ve güvenliği konusundaki duyarlılığı artırmak olduğunu söyledi. Telseren, proje ile bölgedeki fabrika inşaatlarında çalışanlara, üretimdeki firmaların çalışanlarına, çok tehlikeli sınıfta üretim yapan çevre firmaların çalışanlarına, üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine İSG konusunda sanal gerçeklik eğitimleri düzenlenmesi ve bu yenilikçi eğitim ile İSG bilincinin artırılmasını hedeflediklerini kaydetti. Telseren, temeli temiz üretim ve kaynakların verimli kullanılması olan, toplam 217 bin Euro bütçeli, 18 ay sürecek projenin tamamlanmasıyla BAYOSB’nin birçok OSB’ye de rol model olacağını söyledi

Yorumlar (0)