banner565

banner472

banner458

banner457

Bursa’daki OSB müdürleri, Yeşil Çevre’de buluştu

Bursa’da Organize Sanayi Bölgeleri’nin (OSB’ler) Müdürleri, Yeşil Çevre Arıtma Tesisi’nde sürdürülebilir üretim konusunda deneyim ve bilgi paylaşımı için bir araya geldi.

OSB 01.08.2021, 00:01 30.08.2021, 23:01
22809
Bursa’daki OSB müdürleri, Yeşil Çevre’de buluştu

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydın’ın ev sahipliğindeki buluşmaya Bursa OSB Bölge Müdürü A. Türker Ertürk ve Teknik Hizmetler Müdürü Onur Onurlu, Demirtaş OSB Bölge Müdürü Serhat Şengül, Deri OSB Bölge Müdürü Osman Yıldırım, Hasanağa OSB Bölge Müdürü Bahattin Canıgüleç, Tekstil OSB Bölge Müdürü Tayfun Selen ile Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Sorumlusu/Çevre Mühendisi M. Çağatay Çetinkaya, Danışmanlık Hizmetleri Sorumlusu/Çevre Mühendisi F. Gülçin Dündar, İşletme Mühendisi/Çevre Mühendisi Yasin Davan katıldı.
Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Genel Müdürü Mehmet Aydın, Avrupa Yeşil Mutabakatı konusunda gelinen aşamayı değerlendirdiklerini belirterek,  “Bursa’daki sanayi bölgelerimiz, arıtma tesisleri ile yasal çerçevede belirlenen görevlerini ekolojik dengenin korunması ile ilgili hassasiyetleri göz önünde bulundurarak yerine getirmeye devam ediyor” dedi.

Yorumlar (0)