banner565

banner472

banner458

banner457

Çocuklar, GOSB Teknopark’ta geleceği tasarladı

GOSB Teknopark Eğitim Atölyeleri 15. yılını tamamladı. Gebze OSB’de (GOSB) kurulu GOSB Teknopark’ın, temel hedefleri arasındaki, “Türkiye’nin yüksek teknoloji üretebilme yeteneğine katkı sağlamak” amacıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi “Eğitim Atölyeleri”, her yıl daha da başarıyla sürüyor.

OSB 01.08.2019, 07:56 29.08.2019, 13:32
9889
Çocuklar, GOSB Teknopark’ta geleceği tasarladı

Bu yıl 7 okuldan 60 çocuğun katıldığı atölyeler, GOSB Teknopark’ın tüm üst seviye alt yapı ve sosyal imkânlarından faydalanılarak, Atölye Vizyon işbirliğiyle gerçekleştirildi. 16 hafta süren kodlama, robotik, 3 boyutlu yazıcı ve maker atölye çalışmaları sonunda, tamamı çocuklar tarafından geliştirilen tasarım ve ürünler için GOSB Teknopark’ta bir sergi düzenlendi.
GOSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda, geleceğin mimarları olacak genç neslin yetiştirilmesine katkı sağlamayı sürdüreceklerini söyledi. Projeye destek veren GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Tuğrul Tekbulut, Architecht Mali İşler Yöneticisi Şakir Duman ve Atölye Vizyon’a plaketleri verildi. GOSB Teknopark Yönetim Kurulu üyeleri de tüm öğrencilere katılım belgelerini verdi.

Yorumlar (0)
banner557