banner565

banner472

banner458

banner457

Diyarbakır’dan 3 kıtada 30 ülkeye ihracat

Diyarbakır Sanayici İş İnsanları Derneği (DİSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen, “Kentimiz ve markalarımızı tanıyalım” programı kapsamında Meya Alüminyum Fabrikası'nı ziyaret eden sanayiciler, Disa Kulp markası üretimi ile ilgili görevlilerden bilgi alarak, yetkililere başarılar diledi.

OSB 01.10.2019, 08:00 25.10.2019, 09:30
13040
Diyarbakır’dan 3 kıtada 30 ülkeye ihracat

DİSİAD'dın organize ettiği ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB), TSO, DTB, Mali Müşavirler Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Meclisi’nden temsilcilerin katıldığı ziyarette konuklar, üretim merkezini gezerek, görevlilerden bilgi aldı.
Buradaki kokteyl sonrası fabrikayı dolaşan Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Fidan, TSO Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, TSO Kadın Meclisi Dönem Sözcüsü Sevim Vural, Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural, Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Fadıl Oğurlu, Veli İpek ve Müteşebbis Heyeti Üyesi Şahin Yalçın ile çok sayıda sanayici, Meya Alüminyum firmasına ait Disa Kulp markasının üretiminin yapıldığı fabrikada bir araya geldi. Fabrika gezisinin ardından Disa Kulp Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Azizoğlu, DTB Başkanı Engin Yeşil, Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Fidan ile Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya birer konuşma yaptı.
Mustafa Fidan, OSB’deki firmaların sayısı ve üretimi ile ilgili bilgiler vererek, “Disa Kulp markası ile Meya Alüminyum firmamız 3 kıtada 30 ülkeye ihracat yaptığını öğrendik. Bu firma, bizim ve Diyarbakır’ın gururudur. Bu ülkemizin gururudur” dedi.

Yorumlar (0)
banner557