banner565

banner472

banner458

banner457

Edremit Süs Bitkileri TDİOSB ile Yalova Çiçekçilik TDİOSB: Kardeş OSB oldu

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi ile Yalova Çiçekçilik Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arasında “Kardeş OSB” protokolü imzalandı.

OSB 01.08.2020, 00:01 28.08.2020, 10:03
19891
Edremit Süs Bitkileri TDİOSB ile Yalova Çiçekçilik TDİOSB: Kardeş OSB oldu

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında gerçekleştirilen törene; Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Kredi İzleme ve Değerlendirme Grup Sorumlusu Aylin İnan,  Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon, Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer, Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker, Edremit Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Fahrettin Yıldırım, Edremit Tarım ve Orman Müdürü Recep Budak, Ziraat Yüksek Mühendisi Bülent Coşar, Ziraat Mühendisi Muzaffer Kaşıkçı ile Yalova Çiçekçilik TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Umut Sakarya, Başkan Vekili Süleyman Selami Doğancı, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Varol, Müteşebbis Heyet Üyesi Nayil Şanver, SMM Bülent Keğaz, Şantiye Şefi İrfan Anıl Özkan ve OSB Bölge Müdürü Yeltuğ Gedik katıldı.
Kaymakam Sırmalı, Edremit TDİOSB’nin 1. Etap ve 2. Etap projelendirme çalışmalarının çok hızlı ilerlediğini, yakın zamanda 3. Etap projelendirme çalışmalarının da tamamlanmasıyla hızlı bir şekilde altyapı ihalelerinin gerçekleştirileceğini kaydetti.
Umut Sakarya, TDİOSB olma niteliğini taşıyan Edremit OSB’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kardeşlik protokolü imzalayarak iki OSB arasında teknik, eğitim ve tecrübe konularında faydalanmış olacaklarını söyledi ve “Bizler de Yalova’da Edremit OSB yetkililerini ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

Yorumlar (0)