banner565

banner472

banner458

banner457

Eskişehir OSB’deki yatırımlar aralıksız devam ediyor

Geçmişten aldığı güçle Eskişehir sanayisinin geleceği için çalışan, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu koronavirüs pandemisiyle mücadele edildiği bu zorlu günlerde sanayide çarkların dönmesi için yoğun mesai harcıyor.

OSB 01.06.2020, 00:27 22.06.2020, 10:34
11366
Eskişehir OSB’deki yatırımlar aralıksız devam ediyor

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, sanayicinin OSB içindeki üretim ve yatırımlarını rahat bir ortamda yapabilmesi için yönetim olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi: “Kalkınma ve refah için üretimden başka yolumuz olmadığına inanarak, yeni yatırımlarımızla sanayicimize en uygun yatırım ve üretim ortamı sağlamak için aralıksız çalışıyoruz.”
Başkan Küpeli, şu bilgileri verdi: “1. Gelişme Bölgemizin altyapı yatırımları tamamlanıyor. 4 milyon 840 bin m2’lik bir alandan oluşan 1. Gelişme Bölgemizde (İmişehir) kanalizasyon, yağmur suyu, temiz su, elektrik, telekomünikasyon, internet ve doğalgaz altyapı çalışmaları etap etap tamamlanmaktadır. 1. Gelişme Bölgesi’ni mevcut OSB’ye bağlayacak olan ana yoldaki çalışmalarda büyük bir aşama kaydettik. Bağlantı yolunu yılsonunda tamamlamayı planlıyoruz. Başkan Küpeli, Eskişehir OSB tarafından yaptırılan ‘Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ ana kampüs inşaatı ile ‘Yaşam Parkı’ inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Sanayicimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışıyoruz.”

Yorumlar (0)
banner557