banner565

banner472

banner458

banner457

GEBKİM Kimya İhtisas OSB: Dezenfeksiyon çalışmalarına özel ekip

Türkiye ekonomisine önemli bir katmadeğer yaratan kimya sanayinin önde gelen firmalarının kümelendiği, Türkiye’nin ilk ve tek Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi GEBKİM, koronavirüs karşısında gerekli tedbirleri alırken dezenfeksiyon için özel bir ekip de kurdu.

OSB 01.05.2020, 08:00 29.05.2020, 10:20
11746
GEBKİM Kimya İhtisas OSB: Dezenfeksiyon çalışmalarına özel ekip

GEBKİM Kimya İhtisas OSB Bölge Müdürlüğü binasında çalışanların sağlığı ve hijyeni için alınan önlemler sıkı şekilde uygulanıyor.
Bölge Müdürlüğü’ne ait dezenfekte aracıyla OSB içerisindeki yollar, kaldırımlar ve tüm ortak kullanım alanları Koruma Klor Alkali’nin ürettiği Sodyum Hipoklorit (uzmanların virüslere karşı yüzey temizliğinde en etkili çözüm olarak önerdiği)  ile dezenfekte edilirken üye firmaların fabrika girişleri ve ring yollarında da dezenfekte çalışmaları yapılıyor.Talepte bulunan üye firmaların dezenfeksiyon işlemleri de gerçekleştirilecek.
GEBKİM’in koronavirüs ile mücadelesi OSB sınırlarını aşarak Dilovası sokaklarına da yayıldı. Dilovası Belediyesi temizlik ekibi ile birlikte yapılan dezenfeksiyon işlemleri salgın bitene kadar sürecek.
GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, “Bu zor günleri alınan önlemlere sıkı şekilde uyarak birlik ve beraber içerisinde atlatacağımıza inanıyor ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)