banner565

banner472

banner458

banner457

GEBKİM OSB akaryakıt istasyonu hizmete açıldı

Kimya sektörünün ilk ihtisas organize sanayi bölgesi (OSB) olarak Dilovası’nda faaliyetlerine devam eden GEBKİM OSB, sektörün ihtiyaçlarına özel tasarlanan modern yapılanması ile Türkiye’ye örnek oluyor.

OSB 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 10:10
21756
GEBKİM OSB akaryakıt istasyonu hizmete açıldı

1.5 milyar dolar toplam ciro ve 400 milyon dolarlık ihracata imza atan GEBKİM OSB firmaları, 2 bin 600 kişiye de istihdam sağlıyor. GEBKİM OSB, atık su arıtma tesisi, itfaiye, sağlık merkezi, cami, kafe gibi donatılarına son olarak akaryakıt istasyonu da eklendi. 
GEBKİM Kimya İhtisas OSB’de hizmet vermeye başlayan OPET akaryakıt istasyonu ve hizmet birimlerinin açılış törenine; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, sanayiciler ve davetliler katıldı. 
GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, OPET Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek OPET akaryakıt istasyonu ve hizmet birimlerinin açılışı yapıldı. 

 

Yorumlar (0)