banner565

banner472

banner458

banner457

GEBKİM Vakfı eğitimde hedef büyüttü

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın geniş vizyonu ve sanayicilerin desteğiyle daha ikinci yılında Kocaeli’nin en çok tercih edilen okulları arasına adını yazdıran GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, şimdi de hedefine Avrupa’yı koydu.

OSB 01.10.2020, 00:01 31.10.2020, 10:46
24713
GEBKİM Vakfı eğitimde hedef büyüttü

Avrupa Birliği’nin (AB) Erasmus Akreditasyon Belgesi’ne başvuracak olan GEBKİM MTAL, öğretmen ve öğrencilerine Avrupa kapısını aralayacak bu prestijli Akreditasyon Belgesi sayesinde AB’deki okullarla işbirliği ve iletişim artarken pek çok projenin de hayata geçirilmesi mümkün olacak.
GEBKİM Vakfı ve GEBKİM MTAL eğitimcileri,  Uluslararası Proje Danışmanlarının eşliğinde düzenlenen Yönetim Çalıştayı’nda stratejik hedeflerinin yanı sıra öncelikli projelerini belirledi.
GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve GEBKİM-Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Avrupa Birliği projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, “GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Avrupa seviyesinde hatta çok daha ileride bir mesleki ve teknik eğitim vermesini hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)