banner565

banner472

banner458

banner457

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı aynı yönetimle devam

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı, 9. Mütevelli Heyeti Toplantısı Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) kampüsünde Fatih Salonu’nda gerçekleştirildi.  

OSB 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 10:10
21710
Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı aynı yönetimle devam

Toplantıya, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık ve Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Kale Oto Radyotörleri İcra Kurulu Başkanı Celal Kaya, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantı açılışını GTÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan üniversitenin yürüttüğü çalışmalar, yaptığı iş birliktelikleri, akademisyen ve öğrencilerin başarılarını konu alan bir sunumla yaptı. Ardından Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Haluk Görgün vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Divan üyeleri belirlenerek, görev süresi dolan yönetim için; yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyeleri seçildi.  Oylamalar sonucunda Vakıf Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetim Kurulu’nun devam etmesi kararlaştırıldı. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Haluk Görgün (Başkan), Ayhan Zeytinoğlu, Nail Çiler, Vahit Yıldırım, Celal Kaya.

Yorumlar (0)