banner565

banner472

banner458

banner457

GOSB’dan, teknolojinin yeni merkezi GOSB KULE lansmanı

GOSB, veri üzerine inşa ettiği ve geleceğin merkezine konumlandırdığı vizyon projesi GOSB KULE’nin lansmanını gerçekleştirdi.

OSB 01.03.2020, 08:00 26.03.2020, 14:32
11657
GOSB’dan, teknolojinin yeni merkezi GOSB KULE lansmanı

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliği yaptığı organizasyona, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile Kocaeli, Gebze ve Çayırova protokolü, GOSB Sanayicileri, GOSB’da yer alan firmaların teknoloji yetkilileri, GOSB’un kuruluşu ve gelişimine önemli katkılar sunan kişi ve kurumlar, OSB Yönetim Kurulu Başkanları ile birçok teknoloji devi firma katıldı.
Sapanca’da gerçekleştirilen lansman organizasyonuna, GOSB KULE Teknik Lansmanı ve Teknoloji toplantıları ile başlandı. GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ile Teknoloji Müdürü Engin Işık’ın GOSB KULE’nin hikayesini anlattığı toplantıya, Detaysoft Genel Müdürü Alkin Aksoy’un konuşması ve alanında uzman IT Profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı “İş Ortakları”, “Gelecek Ne Getirecek?” ve “Müşteri Deneyimi” panelleri ile devam edildi. Toplantı sonunda GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından panelistlere günün anısına teşekkür plaketi takdim edildi.
Teknoloji Toplantıları sonrasında doğa yürüyüşü ve Brenda ile canlı müzik performansı gerçekleştirildi. Organizasyona, Funda Arar ve Kubat’ın sahne aldığı Gala gecesiyle devam edildi.
GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy açılış konuşmalarını yaptı.

Yorumlar (0)
banner557