banner565

banner472

banner458

banner457

İAYOSB firmalarıyla iftarda buluştu.

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi’nin (İAYOSB) geleneksel hale gelen "Anadolu Sofrası” iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

OSB 01.06.2019, 08:00 24.06.2019, 09:27
5342
İAYOSB firmalarıyla iftarda buluştu.

İstanbul Anadolu Yakası OSB Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına İstanbul ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Tuzla Kaymakamı, OSB Başkan ve Müdürleri, iş ortakları, sanayiciler ve aileleri ile bölge müdürlüğü çalışanları ve aileleri katılım gösterdi.
İstanbul Anadolu Yakası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez’in açılış konuşması ile iftar programı başladı. Çökmez, "İstanbul Anadolu Yakası OSB Yönetimi olarak inanıyor ve biliyoruz ki; İstanbul’un omuzlarındaki sanayi yükünü, bir nebze de olsa hafifletecek, endüstri kollarının gelişimine öncülük edecek potansiyel ve üretim şevki sanayicimizde mevcut. Biz sanayiciler ne kadar üretirsek, bölgemize ve ülkemize o denli kazandıracağız. Yönetici arkadaşlarımız ve çalışanlarımızla birlikte bir ekip olarak, bölgemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Yönetimin davetlilerle tek tek ilgilendiği iftar programında bir araya gelen sanayiciler sohbet edip hasret giderdi.

Yorumlar (0)