banner565

banner472

banner458

banner457

İki il bir teknoparkta buluştu

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi 6.Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesisileri Toplantı Salonu’nda, Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Savaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Ramazan Gündağ, Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Tuğrul Kandemir ile Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Prof.Dr. Metin Gümüş’ün katılımları ile gerçekleşti.

OSB 01.11.2019, 08:00 21.11.2019, 11:01
6997
İki il bir teknoparkta buluştu

Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, iki farklı il ve iki farklı üniversite ortaklığında kurulan Türkiye’nin ilk Teknoparkı olan Zafer Teknopark’ın, üniversite sanayi işbirliğinin tesis edilmesinde önemli bir fonksiyon icra ettiğini, bunun için faaliyetlerini önemsediklerini söyledi.
“Rektör Savaş, Yönetim Kurulu Başkanı oldu”: Yönetim Kurulunda görev dağılımı için yapılan değerlendirmeler sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine bir yıllığına Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Savaş’ın ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na ise AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş’ın getirilmesi, Teknopark A.Ş.’nin resmi kurumlarda temsil yetkisinin ise Teknopark Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Prof.Dr. Tuğrul Kandemir’e verilmesi toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.
“Zafer Teknopark, örnek bir ortaklıktır”: Rektör Prof.Dr. Ekrem Savaş, Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin kuruluşundan bugüne kadar her iki ilin, hem üniversiteleri hem de diğer kurumları arasında uyumlu ve örnek bir ortaklık sergilendiğini ve bundan sonra bu uyumun her alanda ortak proje ve işbirlikleri ile devam edeceğine inandığını kaydetti.

Yorumlar (0)
banner557