banner565

banner472

banner458

banner457

İSG alanında sıfır kazaya yolculuk süreci başladı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve TİSK Mikrocerrahi Vakfı’nın intenseye işbirliği ile hayata geçirdiği, ‘İSG Teknolojilerini Yaygınlaştırma Projesi’nin imza töreni, GEBKİM OSB’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

OSB 01.05.2022, 00:01 25.05.2022, 09:15
22686
İSG alanında sıfır kazaya yolculuk süreci başladı

Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Vekili Doç.Dr. Muhittin Bilge ve GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı’nın katıldığı törende, projenin ana paydaşlarından TİSK MCV Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, TİSK İcra Kurulu Üyesi Levent Kocagül ve intenseye CEO’su Sercan Esen açılış konuşmalarını yaptı ve protokolü imzaladı.
GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı, OSB’lerde de bu bilincin yaygınlaşması için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini anlattı:  “GEBKİM OSB olarak ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ bizim çalışmalarımızın ana maddesini oluşturuyor. Bu alanda benzer bir çalışmayı da GEBKİM bünyesinde hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk olan projemiz TİSK’in düzenlediği ‘Ortak Yarınlar 2021’ Ödülleri’nde İş Sağlığı ve Güvenliği kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.” Hinginar, GEBKİM’in iş sağlığı ve güvenliği konusunu çok önemsediğini bildiklerini söyledi. Kocagül, “GEBKİM üyeleri gerek İSG alanında gerekse GEBKİM Teknoloji Geliştirme ve Çözüm Merkezi (GEBTEK) gibi öncü çalışmalarda liderlik etmektedirler” diye konuştu.

Yorumlar (0)