banner565

banner472

banner458

banner457

Kocaeli Alikahya OSB’den YEDPA’ya ziyaret

Kocaeli Alikahya Organize Sanayi Bölgesi (Kocaeli Alikahya OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi Sahibi Yalçın Sönmez ile Kocaeli Alikahya OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili S.Hamit Velioğlu, YEDPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan’ı ziyaret etti.

OSB 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:47
28798
Kocaeli Alikahya OSB’den YEDPA’ya ziyaret

Toplantıya YEDPA Yönetim Kurulu Muhasip Üye Mustafa Öz, YEDPA Yönetim Kurulu Üyeleri; Suat Bayram, Hulusi Türker, YEDPA Denetim Kurulu Üyesi Faruk Aykan ve YEDPA Kooperatif Müdürü Erkan Aksoy’ da katıldı.
Toplantıda Başkan Yalçın Sönmez ve Başkan Vekili S.Hamit Velioğlu, YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan’ın daha önce ziyaret ettiği Kocaeli Alikahya OSB hakkında YEDPA Yönetim Kurulu’na bilgiler verdi.
Kocaeli Alikahya OSB ve YEDPA işbirliğiyle yapılabilecek projeler, yatırımlar ve çalışmalarla ilgili  istişarelerde bulunuldu.
YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ve YEDPA Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, iki kurum arasındaki işbirliği ve güçbirliğinin güçleneceğini belirttiler.

Yorumlar (0)
banner557