banner565

banner472

banner458

banner457

Marmara OSB, Türkiye’nin en büyük teknoloji üssü olacak

Marmara OSB Yönetim Kurulu, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ı ziyaret etti. Vali Hasan Şıldak, Bandırma’da inşası süren Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Müteşebbis Heyet Üyeleri ve Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti.

OSB 01.08.2020, 00:01 28.08.2020, 10:04
19880
Marmara OSB, Türkiye’nin en büyük teknoloji üssü olacak

Vali Şıldak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Bandırma ilçesi sınırları içinde 1 Kasım 2018’de 344 sicil numarası ile tescil edilerek kurulan Marmara OSB hakkında bilgi aldı. Ayrıca Vali Şıldak, Marmara OSB 7. Müteşebbis Heyet Toplantısı’nda alınan OSB’nin isim ve tür değişikliğine dair kararı Sanayi Bakanlığı’na gönderilmek üzere imzaladı.
Türkiye’nin en büyük genişleme alanına (40 milyon m2) ve yüksek teknoloji ve inovatif OSB mahiyetine sahip Marmara OSB; Türkiye’nin istihdam ve ihracatının önemli bir bölümünü bünyelerinde barındıran köklü sanayi kuruluşlarının iştiraki ile kuruldu. Tamamlandığında ülkemizin ve bölgesinin en önemli istihdam ve ihracat üssü olarak planlanıyor.
Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çay, “Marmara Organize Sanayi Bölgemiz vizyon ve misyonunda da açıkça tarif edildiği gibi, tüm canlı hayatına saygılı, çevreci kimliği, yüksek teknoloji ve kalite odaklı üretim anlayışı ile sektörlerindeki öncü kuruluşlarla bölgenin ve büyüyen Türkiye’nin sanayi atağına en üst düzeyde katkıda bulunacak, gelecek nesillere yaşanabilir ve sürdürülebilir bir sanayi bölgesi olacaktır ve bunun için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Bandırma’da sadece bir OSB kurmuyor, aynı zamanda Bandırma’nın gönüllü tanıtım elçiliğini de yapıyoruz. OSB’mizle ilgili yurtdışı ve yurtiçindeki sanayicilerimize tanıtım ve bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Türkiye’nin gelecek vizyonunu oluşturacak olan tüm firmaları Marmara OSB’ye davet ediyoruz. Bölgemizin avantaj ve çevre güzelliklerini her fırsatta yerli ve yabancı yatırımcılarımıza anlatıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557