banner565

banner472

banner458

banner457

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: “GEBKİM MTAL’de bir başarı hikayesi yazılmış”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli’deki temasları kapsamında, GEBKİM Vakfı’nın Kocaeli’ye kazandırdığı, mesleki eğitimde Türkiye’ye örnek model oluşturan GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (GEBKİM MTAL) ziyaret ederek incelemelerde bulundu, laboratuvarları, atölyeleri, spor salonunu, okulu gezdi, öğrencilerle konuştu.

OSB 01.12.2020, 00:01 30.12.2020, 09:44
27128
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: “GEBKİM MTAL’de bir başarı hikayesi yazılmış”

GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Zümran Aracı, Barış Pakiş, Eralp Erdem, Hakan Özhuy, Cem Yelten, Şafak Türkay ve Sebahattin Işık ile GEBKİM MTAL Okul Müdürü Hakan Çelik’ten bilgi alan Bakan Selçuk, okul-sanayi işbirliğine örnek gösterdiği okulla ilgili Vakıf Yöneticilerini kutladı, “Burada bir başarı hikayesi yazılmış” dedi. Ziyarete, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da katıldı.
Vefa İbrahim Aracı, “GEBKİM MTAL inanıyoruz ki farklı sektörlerde de yeni başarı hikayeleri ortaya konulmasında örnek olacaktır” dedi.

Yorumlar (0)