banner565

banner472

banner458

banner457

MTOSB’den Modern Fabrika Projesi

MTOSB'de (Mersin Tarsus OSB) kurulması planlanan Model Fabrika Projesi yapılanma toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü yetkilileri, UNDP yetkilileri ve MTSO yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

OSB 01.09.2019, 08:00 26.09.2019, 09:11
12348
MTOSB’den Modern Fabrika Projesi

Toplantıya, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kemal Akgül, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Güral Savaştürk, Kürşat Haddat, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz, MTOSB Bölge Müdür Yardımcıları; Pınar Özal Kanık, Hasan Çay, MTSO Genel Sekreteri Abdulkadir Dölek, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkilileri; Talat Postacı, Serkan Uzu, Yücel Özkara, Aytunç Ayhan, UNDP Yetkilileri; Hatice Yıldırım Devir, İbrahim Toraman katıldı.
Ağırlıklı olarak imalatçı KOBİ’lerin verimliliğini artırmak hedefiyle Ankara ve Bursa’da başlayan Model Fabrika kurulumunun Akdeniz Bölgesi için Mersin Tarsus OSB’de kurulması planlanıyor. Fabrikanın idari yönetsel konuları, inşai faaliyetleri ve Yalın Dönüşüm Programı hakkında paydaşların karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu toplantıda gündem maddeleri görüşülerek fikir birliğine varıldı.

Yorumlar (0)