banner565

banner472

banner458

banner457

OSBDER’in Kurucu Başkanı Hilmi Uğurtaş,  başkanlık bayrağını Yıldırım’dan aldı

Sanayicilerin sorunlarını kamuoyu ile paylaşarak, çözüm odaklı yürüttüğü başarılı çalışmalarla göz dolduran Organize Sanayi Bölgeleri Derneği’nin (OSBDER) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı, Derneğin Kurucu Başkanı Hilmi Uğurtaş oldu.

OSB 01.07.2019, 07:41 25.07.2019, 10:53
7456
OSBDER’in Kurucu Başkanı Hilmi Uğurtaş,  başkanlık bayrağını Yıldırım’dan aldı

Gebze OSB’de (GOSB) düzenlenen Genel Kurul’a tek liste ile gidilirken Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı Gebze Plastikçiler OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Divan Üyelikleri’ni; Hasanağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun ve Bursa Mustafakemalpaşa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kalın yaptı. Teşekkür konuşmasında Vahit Yıldırım, OSB camiasına birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken; bütün OSB’leri kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerini vurguladı. Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, OSBDER’in geçmişten bugüne yapmış olduğu çalışmaları anlattı.
OSBDER’in Kurucu Başkanı olan ve yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçilen İzmir Atatürk OSB  Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, sanayicilerin söz sahibi olduğu kurumların varlıklarının önemine dikkat çekti ve OSBDER’de emeği geçenlere teşekkür etti. OSBDER’in Yönetim Kurulu Başkanlarının görevlerinin sona ermesinin ardından Yönetim Kurulu’nda hizmet vermeye devam etme geleneği ile hareket ettiklerini hatırlattı. Toplantıda söz alan İstanbul Anadolu OSB Başkanı Murat Çökmez, bütün OSB’leri kucaklayacak bir anlayışa ihtiyaç olduğunu söyledi. Mardin OSB Başkanı Nasır Duyan ise OSB’lerin hür iradesiyle hareket etmesinin sanayi camiasının gelişimine ciddi katkılar sağlayacağını kaydetti.

OSBDER’in yeni yönetimi ise şöyle:

Hilmi Uğurtaş - İzmir Atatürk OSB
Eyüp Sözdinler - Çerkezköy OSB
Hüseyin Kutsi Tuncay - Ankara Anadolu OSB
Şenol Telli - İstanbul Birlik OSB
Selim Yirmibeşoğlu- Düzce OSB
Murat Önay - Dudullu OSB
Vahit Yıldırım - Gebze OSB

DENETİM KURULU
Ömer Faruk Korun - Hasanağa OSB
Erol Ünal - Polatlı OSB
Osman Erkan - Gebze Plastikçiler OSB

Yorumlar (0)
banner557