banner565

banner472

banner458

banner457

OSBÜK ve Merkez Bankası işbirliği yapacak 

OSBÜK ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ‘OSB’lere Yatırımla İlgili Vizyon Belirleme Toplantısı’nın ikincisini yaptı.

OSB 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 10:11
22741
OSBÜK ve Merkez Bankası işbirliği yapacak 

Açılış konuşmalarının ardından, OSB’ler ile Merkez Bankası’nın yapacağı çalışmalar istişare edildi, TCMB Ekonomisti Orhun Sevinç, ‘Organize Sanayi Bölgeleri ve Ekonomik Performans’ isimli bir sunum yaptı. 
Online toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, TCMB Başkan Yardımcısı, Oğuzhan Özbaş, TCMB Yapısal Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürü Cevriye Aysoy, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Bekir Sütcü, Seyit Ardıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tahir Nursaçan, Erdim Noyan, Erol Gülmez, Salih Esen, Mustafa R. Türker, Ali İhsan Özdoğan, Necip Filiz, Günay Güneş ve OSBÜK Genel Sekreteri O. Fatih Soysal katıldı.
OSBÜK Başkanı Kütükcü, Merkez Bankası’nın en önemli paydaşlardan birisi olduğunu vurgulayarak, Merkez Bankası ile OSBÜK’ün yapacağı işbirliklerinin üretime de pozitif yansıyacağını ifade etti. 
OSB’ler Merkez Bankası’nın ortak paydası: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş, OSB’lerin verimlilik ve fiyat istikrarı gibi konularda kilit öneme sahip olduğunu söyledi. Özbaş, verimlilik konusunda OSBÜK ile daha fazla işbirliği yapılabileceğine değindi.

Yorumlar (0)