banner565

banner472

banner458

banner457

Özel Mostem Lisesi’nde Kariyer ve Bilim Günleri

‘İş Arayan Değil, İş’te Aranan, Toplumda Saygın İnsan’ sloganıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, iki gün üst üste hem ‘Kariyer’ hem de ‘Bilim’ Günleri etkinliklerine evsahipliği yaptı.

OSB 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:45
22745
Özel Mostem Lisesi’nde Kariyer ve Bilim Günleri

Firmaların ihtiyaçları doğrultusunda, direkt üretimlerine katkı sağlayabilecek olan MOSTEM mezunları, sanayiciler ve firmaların insan kaynakları ekipleri ile bir araya geldi. Firma temsilcileri ile tanışan ve mevcut iş imkanlarını görüşme şansı yakalayan öğrenciler, katılımcı firmalara iş başvurularında bulundu.
Kariyer günlerinin ardından, “Geleneksel Pilav Günü” etkinliği gerçekleştirildi. Pilav Günü’nde okulun eski-yeni tüm öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte bir geleneği yaşattı. MOSTEM Lisesi, Kariyer Günleri’nin ardından Bilim Şenliği etkinliğine de evsahipliği yaptı.
MOSTEM Lisesi Müdürü Mehmet Yiğitkanlı,, “Birçok okula örnek teşkil edebilecek bir Bilim Şenliği gerçekleştiriyoruz. Öğrenmeye ve gelişmeye açık öğrencilerimiz ile hem eğlenerek hem öğrenerek başarılı işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)