banner565

banner472

banner458

banner457

Pancar OSB’ye otoyol kavşağı ve kreş geliyor

Pancar Organize Sanayi Bölgesi, sanayiciye yaşanan bu zorlu günlerde destek veriyor. Pancar OSB Yönetimi ile Pancar OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler düzenlenen kahvaltıda buluştu.

OSB 01.07.2019, 08:00 25.07.2019, 10:56
7795
Pancar OSB’ye otoyol kavşağı ve kreş geliyor

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Pancar OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlüsoy, Pancar OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Gevşek, Pancar OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ünerdem’in de katıldığı toplantıda, bölgedeki gelişmeler hakkında sanayicilere bilgiler verildi, görüş alışverişinde bulunuldu.
Mahmut Ünlüsoy, sanayicilere elektrikte indirim müjdesi verdi ayrıca aidatlara da zam yapmadıklarını aktardı, otoyol çıkış kavşak projesi ve genişleme alanıyla ilgili son aşamaya geldiklerini, kreş konusunda da çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Abdulvahap Olgun, Pancar OSB içindeki firmaların birbirini tanıyarak ticaret yapmasının bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ve hep beraber ülke kalkınması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Yorumlar (0)
banner557