banner565

banner472

banner458

banner457

Salihli OSB’de ikinci etapta yatırımlar başladı

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda, yeni tip koronavirüs tedbirleri alınarak sosyal mesafeli olarak gerçekleştirildi.

OSB 01.09.2020, 00:01 29.09.2020, 10:08
19183
Salihli OSB’de ikinci etapta yatırımlar başladı

Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı ve Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda ile Salihli OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldığı toplantıda, Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu, OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Vali Karadeniz, yatırımcıların Salihli OSB´ye ilgisinin büyük olduğunu, Salihli´nin konumu, sahip olduğu alt ve üst yapı imkanlarıyla yatırım yapmak isteyen girişimcilere önemli avantajlar sağladığını dile getirdi. Salihli OSB’nin yatırımcıların gözdesi olduğunu vurgulayan Zeki Kayda, 2. Etapta bulunan sanayi parsellerinden sektöründe öncü olan 30 firmaya yer tahsisi yaptıklarını belirterek fabrika inşaatlarının başladığını açıkladı: “2. Etap ile birlikte OSB’miz, başlattığımız çalışmalar sonucunda yatırımcıların gözdesi oldu.”

Yorumlar (0)
banner557