banner565

banner472

banner458

banner457

Sanayide yapay zeka için güçbirliği

Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya OSB Teknopark ve Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), başlattıkları Yapay Zeka İnisiyatifi kapsamında işbirliği protokolü imzaladı.

OSB 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 09:48
27889
Sanayide yapay zeka için güçbirliği

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert katılıp protokolü imzaladı. Taraflar, ortaklaşa seminerler ve çalıştaylar düzenleyerek birbirlerine destek olacaklar.
Başkan Ali Bahar, oluşturdukları güçbirliğiyle öncelikle Bölge firmalarına, devamında da Antalya’daki küçük ve orta ölçekli tüm işletmelerde gelişen teknoloji ve yapay zeka konularında farkındalık oluşturup gerekli alt yapının kurulması için destek sağlamayı amaçladıklarını anlattı. Başkan Osman Sert, birlikte kuvvet doğacağını belirtti. Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek ise projeden ve gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar (0)