banner565

banner472

banner458

banner457

TOSB İnovasyon Merkezi ve İTÜNOVA TTO işbirliğiyle; PİTSTOP Programı’na yoğun ilgi

TOSB (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) İnovasyon Merkezi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin teknoloji transfer ara yüzü olarak hizmet vermek amacıyla kurulan İTÜNOVA TTO, Teknoloji Transferi Online Seminerleri-PİTSTOP Programı’nı hayata geçirdi.

OSB 01.05.2020, 08:00 29.05.2020, 10:21
11947
TOSB İnovasyon Merkezi ve İTÜNOVA TTO işbirliğiyle; PİTSTOP Programı’na yoğun ilgi

İTÜ’lü akademisyenlerin destek verdiği seminerlerde İTÜ’nün uzaktan eğitim altyapısı kullanılıyor. Korona Günlerinde Tedarik Zinciri Yönetimi’nden Bulut Tabanlı Yapay Zeka Veri Teknolojileri’ne İSTKA Proje Yazımı’ndan Big Data eğitimine kadar birçok farklı konu ele alındığı seminerler, devam ediyor. TOSB İnovasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Burhanoğlu, TOSB ve İTÜNOVA TTO işbirliğiyle programı hayata geçirdiklerini belirterek, bu dönemde sektörün dijital dönüşümüne yönelik çözüm önerileri sunmaya devam ettiklerini söyledi: “Özellikle İTÜ’lü akademisyenlerin bilgi birikimlerini paylaşmaları ve sektöre yönelik faydalar sağlamaları bizim için çok önemli. TOSB İnovasyon Merkezi olarak bu gibi yeni işbirlikleriyle hayata geçirdiğimiz yeni projelerle ülkemizin, sektörümüzün geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz.”
İTÜNOVA TTO Genel Müdürü Ekrem Özcan, “İTÜNOVA TTO ile TOSB İnovasyon Merkezi’nin bir yerde hedefleri örtüşüyor: Teknolojinin Sanayiye Transferi. Bu örnek işbirliğiyle PİTSTOP Programı’nı hayata geçirmiş olduk. Programı TOSB İnovasyon Merkezi ile işbirliğiyle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)