banner565

banner472

banner458

banner457

TOSB öğrencileri online mülakata hazırladı

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) İK Komitesi ve Anadolu Vakfı işbirliğiyle bursiyer öğrencilere 2’nci kez “Online Mülakat Süreçleri Paneli” ile mülakat deneyimlerini nasıl başarıyla atlatabilecekleri anlatıldı.

OSB 01.06.2020, 00:24 24.06.2020, 10:26
12011
TOSB öğrencileri online mülakata hazırladı

97 üniversite öğrencisinin katıldığı panelde, IK Komitesi Üyeleri Birinci Otomotiv, Küçükoğlu Holding, Pimsa Otomotiv ve VLE gibi otomotiv sektöründe adından söz ettiren şirketlerin üst düzey insan kaynakları yöneticileri öğrencilerle birebir online görüşme yaparak online ve yüz yüze mülakat süreçleri ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtladılar.
Anadolu Vakfı Pazarlama ve Proje Müdürü Nil Çeltek’in açılış konuşması ile başlayan programda, panelin moderatörlüğünü TOSB IK Komitesi Başkanı ve Birinci Otomotiv İK Müdürü Yasemin Genç yaptı. Programın bu yılki Panelistleri; TOSB IK Komitesi Üyesi ve Küçükoğlu Holding İK Müdür Yardımcısı Nebahat Gügercin, TOSB IK Komitesi Üyesi ve PİMSA Otomotiv İK Müdürü Orçun İrfan, TOSB IK Komitesi Üyesi ve VLE İK Müdür Yardımcısı Sevim Ortakçı oldu.

Yorumlar (0)