banner565

banner472

banner458

banner457

Vali Yazıcı’dan Antalya OSB firmalarına ziyaret

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (Antalya OSB) Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı’na başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından AGT ve Altıntar firmalarında incelemelerde bulundu.

OSB 01.12.2020, 00:01 30.12.2020, 09:44
26135
Vali Yazıcı’dan Antalya OSB firmalarına ziyaret

Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet Üyeleri Atıf Çiçekli, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Abdullah Erdal Konya, Rasim Feyzan Doğu, Ali Acır, Sedat Gümüş ve Eşref Demirörs’ün katıldığı toplantıda, Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından son dönemde gerçekleştirilen işlemler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda bölgenin Ekim ayı mizanı da görüşülürken sanayicilerin talepleri ile ilgili konular değerlendirildi.
Toplantının ardından Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Başkan Vekili Hasanali Gönen ile birlikte fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak AGT Ağaç Sanayi Ticaret A.Ş.’de incelemelerde bulundu. AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez ev sahipliğindeki ziyarette, fabrikanın üretim süreçlerini anlattı. Günün ikinci ziyaretini Altıntar Tarım A.Ş.’ye gerçekleştiren Vali Yazıcı, Şirket Ortakları Osman Bahçe ve Levent Gelgeç ile birlikte tesisi gezerek hammaddeden son ürüne kadar olan tüm üretim süreçlerini yerinde inceledi, firma faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yorumlar (0)