banner565

banner472

banner458

banner457

Volt Motor’dan kompresör sektörüne özel motor

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Volt Elektrik Motorları, yeni nesil kompresör ve sürücü motorlarını sektör temsilcilerine tanıttı.

OSB 01.11.2018, 00:00 07.12.2018, 12:45
6072
Volt Motor’dan kompresör sektörüne özel motor

Kompresör sektöründe Türkiye'nin önde gelen 12 şirketinden toplam 29 üst düzey yöneticinin katıldığı toplantıya Volt Elektrik Motorları Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Ferudun Özdemir, Pazarlama ve Marka Yöneticisi Selda Kezer, Ar-Ge Yöneticisi Sabri Yıldırım, Ürün Yöneticisi Bilal Şerefhanoğlu ile Pazarlama Uzmanı Taha Ekmekçi ve Promote A.Ş. Ar-Ge Yöneticisi Onur Uzer katıldı.
Selda Kezer, 'Sektörel Çözüm' adıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısının ilkini kompresör sektörüne yönelik hazırladıklarını belirtti: “Volt Motor ve Promote firması teknik personelleri tarafından bir proje ekibi oluşturularak uygulama analizi yapıldı. Sektörde hız kontrol cihazı kullanımının çok yaygın olduğu; bununla beraber zorlu çalışma şartları, yüksek servis faktörü ve bakım periyodunun daha uzun sürede yapılması gibi beklentileri tespit ettik. Ardından Volt Motor’un mevcut ürünlerinin teknik verileri bu beklentilere göre analiz edilerek yeni nesil motorlarımızı ürettik.”

Yorumlar (0)
banner557