banner565

banner472

banner458

banner457

Zeki Yaşam Merkezi’ne erişilebilirlik bayrağı asıldı

Manisa OSB Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri (ZEKİ) Yaşam Merkezi’ne, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu’nun denetimlerini geçerek almaya hak kazandığı Erişilebilirlik Belgesi’nin ardından, düzenlenen tören ile ‘Erişilebilirlik Bayrağı’ asıldı.

OSB 01.03.2022, 00:01 18.03.2022, 10:30
11764
Zeki Yaşam Merkezi’ne erişilebilirlik bayrağı asıldı

Toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Eser, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı. Prof.Dr. Ramazan Gökbunar, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Feridun Gülgeç, Manisa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş, Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran, Erişilebilirlik Belgesi alan kurumların yetkilileri, Sakatlar ve Engelliler Konfederasyonu temsilcileri katıldı.
Karaboran, “Bize destek veren tüm sanayicilerimize, yanımızda olan tüm firmalarımıza ve destek olan tüm kurumlara teşekkürlerimi sunmak isterim” dedi.

Yorumlar (0)