banner565

banner472

banner458

banner457

15. eTürkiye Ödülleri verildi

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından, Enocta sponsorluğunda düzenlenen “15. eTürkiye (eTR) Ödülleri”, çevrim içi törenle sahiplerini buldu.

REEL SEKTÖR 01.07.2021, 00:01 27.07.2021, 09:33
20668
15. eTürkiye Ödülleri verildi

Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, “e-Devlet yaklaşımından dijital devlet yaklaşımına geçmek için kamu sektörü verilerinin etkin kullanımı gerekmektedir” dedi.  TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, “Toplumsal ve iş yaşamında dijitalleşmenin gelişmesiyle bireylerin ve iş dünyasının dijital devlet yönünde beklentilerini yükseltmesi de kaçınılmaz” açıklamasını yaptı. Enocta CEO su Ahmet Hançer, “Kamudaki başarılı dijital dönüşüm uygulamaları, herkes için ilham ve rol model olacaktır” diye konuştu.

Ödüller şöyle:
• Kamudan İş dünyasına eHizmetler Kategorisi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı-TSE 360 Projesi
• Kamudan Vatandaşa eHizmetler Kategorisi
Sağlık Bakanlığı-Hayat Eve Sığar (HES)
• Kamudan Kamuya eHizmetler Kategorisi
İçişleri Bakanlığı-Afet Yönetimi ve Karar Destek Sistemi (AYDES)
• Küçük Ölçekli Belediye Kategorisi
Artvin Belediyesi-Biz Burdayız (SMARTviN)
• Orta Ölçekli Belediye Kategorisi
Kadıköy Belediyesi-Zamandan ve Mekandan Tasarruf Yönetimi ile Eksper ve Bilirkişi Dijital Arşiv Elektronik Paylaşım Uygulaması
• Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Askıda Fatura

TÜSİAD-TBV eTR Yürütme Kurulu tarafından ‘En İyi Gelişim Gösteren Proje’ Ödülü, Orman Bakanlığı’nın ‘Tarım ve Orman Bakanlığı-Orman Yangınlarını Havadan İzleme, Değerlendirme ve Yönetme Platformu Projesi’ne (ORDEP) verildi. ‘15. eTR ödülleri Yürütme Kurulu Özel Ödülü’nü Sağlık Bakanlığı’nın projelerinden ‘Filyasyon ve İzolasyon Takip Sistemi (FİTAS)’ aldı. HES ve FİTAS projeleri ile 2 ayrı ödülü Sağlık Bakanlığı adına Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci aldı.

Yorumlar (0)
banner557